Vprašaj Študenta za pomoč

Vodič
»Najboljše stvari v življenju pogosto čakajo na izhodu tvoje cone udobja« - Karen Salmansohn

Življenje mladih ni vedno polno rožic, poležavanja in zabave. Kombinacija študija, kompleksnih odnosov med mladostniki in neposrečenega ljubezenskega življenja dostikrat vodi v stres, depresijo, anskioznost, fobije, odvisnosti in na videz brezizhodno situacijo. Toda ne obupaj!

Pri reviji Študent smo skupaj s Fakulteto za psihoterapevtsko znanost Univerze Sigmunda Freuda v Ljubljani pripravili anonimen obrazec, kjer lahko vprašaš za psihološki nasvet. Odgovorili ti bodo študentje specializanti, ki so še dovolj mladi, da vedo točno skozi kaj se prebijaš.

Prav tako pa zagotavljamo profesionalnost, saj delujejo specializanti pod mentorstvom izkušenih psihoterapevtov, ki bodo ocenili, če je v tvojem primeru potrebna poglobljena strokovna pomoč.

Torej ne odlašaj več, zberi pogum in vprašaj za psihološko pomoč!

V okviru svoje študijske prakse vam odgovarjajo študenti SFU Ljubljana, pod strokovnim mentorstvom izkušenih psihoterapevtov Psihoterapevtske Ambulante SFU. Vprašanja lahko posreduješ preko študentove svetovalnice.

Upamo, da bo vam bodo odgovori omogočili manj naporov pri študiju in prispevali h kvaliteti vašega življenja. V kolikor pa boste ocenili, da potrebujete bolj poglobljeno pomoč, vam Ambulanta SFU nudi različne oblike psihoterapije.

*Vaša identiteta na portalu Student.si ne bo razkrita, vaši osebni podatki pa bodo varovani v skladu z uredbo GDPR.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vpiši ime
Prosim vpiši svoj komentar

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.