1 milijon dolarjev za najbolj inovativna bivališča

Spletna platforma, ki uporabnikom omogoča oddajo in najem stanovanja, sobe ali apartmaja Airbnb letos ponuja milijon dolarjev za najbolj izvirna, ustvarjalna in edinstvena bivališča.

Unikatni Airbnb sklad

S skladom spodbujajo posameznike k zasnovanju »posebnih« bivališč, ki jih bodo delili z ljudmi iz celega sveta. V komisiji bodo znane osebnosti, kot je igralec in dobitnik nagrade grammy Billy Porter in tudi Airbnb super-hosti. Super-host je izkušen gostitelj, ki predstavlja zgled drugim in svojim gostom ponuja odlične storitve. Določajo jih gosti z ocenjevanjem in komentiranjem. Ko enkrat postaneš super-host, dobiš na svojem profilu značko, ki te identificira kot odličnega gostitelja.

Denar v skladu se bo razdelil med deset zmagovalcev. Vsak izmed njih bo prejel 100.000 dolarjev, ki mu bodo pomagali uresničiti svojo idejo, ki mora biti inovativna, realistična z nekaj trajnostnimi lastnostmi.

Vedno več edinstvenih prostorov

Na podlagi merjenih podatkov spletne platforme Airbnb, so se iskanja edinstvenih prostorov, kot so na primer vetrnice, majhne hiše in vagoni, povečala za skoraj 70 odstotkov. Najbolj rezervirana prenočišča so kamperji, drevesne hiške, vesoljske ladje in jurte.

Če želiš sodelovati, lahko svojo idejo pošlješ do 8. ure do 15. aprila 2020. Za več informacij glede sklada pa obišči airbnb/uniquefund, kjer boš našel pravilnik in obrazec za prijavo.

VIRFORBES.COM
Prejšnji članekKultura v času karantene: uživaj v muzeju in gledališču z domačega kavča
Naslednji članekNajboljši feel-good filmi

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.