Pomagaj staršem pri ogrevanju doma

Kamin za božič

Kot študent si verjetno še vedno v breme svojim staršem, ki morajo poleg svojih rednih stroškov podpirati še tvoj študij, bivanje in prehrano. Letošnji prazniki so odličen čas, da jim prihraniš nekaj denarja pri ogrevanju doma. In to povsem brezplačno. 

Portal MojPrihranek.si je pripravil spletni obrazec preko katerega lahko zaprosiš za brezplačen nasvet energetskega svetovalca, ki bo tvojim staršem pomagal znižati stroške ogrevanja.  

Na obrazcu najprej vpišeš kam želiš prejeti nasvet in izbereš gospodinjstvo. Če veš, lahko izpolniš še koliko energentov porabite za ogrevanje po količini ali evrih, kar pa ni potrebno. Nato izbereš še področje, za katero želiš nasvet. Na voljo so številne možnosti izolacije in menjave vira ogrevanja. Če se zanimaš za več področij, preprosto pošlji obrazec še enkrat.

Tako preprosto dobiš informacije, ki jih tvoji starši potrebujejo za korak k prihranku z boljšo energijsko učinkovitostjo. To pa je odlično darilo tako za tvoje starše, kot za naše okolje. ?  

Med vsemi, ki bodo do konca tedna izpolnili obrazec, pa bodo izžrebali še par srečnežev, ki bodo prejeli praznična darila. Zato pohiti in izpolni obrazec za brezplačno Energetsko svetovanje še danes! 

Glavni urednik

Bodi prvi in oceni prispevek: 1 zvezdica2 zvezdici3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdic
Loading...

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vpiši ime
Prosim vpiši svoj komentar

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.