Kako biti produktiven v slabem vremenu?

Vreme ima velikokrat velik vpliv na naše počutje in s tem tudi na našo produktivnost. Če je zunaj lepo vreme, si želimo ven, v hribe, v bližnji bar ali pa samo brati svojo najljubšo knjigo na trasi. Ko pa je slabo vreme razmišljamo le o tem, kako bi poležavali, gledali filme, jedli junk food in spali. Da ne boš med deževnimi dnevi le lenaril in se nato slabo počutil, imamo zate nekaj nasvetov, kako biti produktiven v slabem vremenu.

Planiraj svoj naslednji izlet

Že imaš idejo, kako bo izgledalo tvoje naslednje poletje­? Če je odgovor ne, je odlična ideja, da to narediš, ko bo zunaj slabo vreme, saj se boš tako veselil lepih, sončnih dni. Planiraj katero državo bi obiskal, katera mesta bi si ogledal in kar rezerviraj letalsko karto.

Zemljevid, očala in potovalna knjižica

Reorganiziraj

Preuredi omaro z oblekami, namizje na svojem prenosniku, knjige na polici razvrsti po abecedi. Z reorganizacijo boš dobil občutek urejenosti prav tako pa ti bo tudi čas hitreje minil.

Bucket list

Naredi svoj bucket list oziroma seznam stvari, ki si jih želiš narediti, držav, ki si jih želiš obiskati in bendov, ki si jih želiš slišati. Naj bo seznam poln stvari, ki te osrečujejo in naj bo kasneje gonilo.

Bucket list

Doniraj

Ko boš preuredil omaro, boš verjetno našel nekaj oblačil, ki ti že dolgo niso prišle prav. Zapakiraj jih, označi škatlo in jo nesi v dobrodelno organizacijo ali vrzi v Humano. Naredil boš nekaj dobrega zase in tudi za druge.

Family bonding

Vzemi si čas za družino, igrajte družabne igre ali pa si poglejte kakšen film. Verjetno tudi oni pogrešajo druženje s tabo.

To je bilo le nekaj nasvetov, seveda je še veliko stvari, ki jih lahko počneš doma, le znajti se moraš.

Kako pa ti po navadi preživljaš deževne dneve?

Prejšnji članekIdeja za izlet: Jezera v Sloveniji
Naslednji članekErasmus reunion: Iz Barcelone v Valencijo – 3.del

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.