Kako ohranimo kožo mlado?

Naši predniki so se za zdravje in lepoto vedno zatekli k naravi. Poznali so mnoge koristne učinke posameznih rastlin in zelišč.

Danes pa tudi znanost pritrjuje tem davnim modrostim. Ste vedeli, da se sončnično olje lahko uporablja za prožnost in zdravje kože? Znanstveniki pa so na podlagi tega znanja ugotovili, da je polno vitamina E, ki je bistveno za mladosten videz kože.


Več takih dejstev o naravni kozmetiki lahko izveste na brezplačnih demostracijah naravne kozmetike Herbio, na katerih boste izvedeli, kako različni naravni pripravi vplivajo na vašo kožo in počutje. Vas zanima? Vpišite svoje podatke v spodnji obrazec in obvestili vas bomo o delavnici v vaši bližini.


Vse več ljudi je že spoznalo, da kemični izdelki niso prava pot do mladostnega videza. Ne zaupajte marketingu velikih kozmetičnih podjetij, ki na embalažo napišejo naravne sestavine, da bi pritegnili kupce, v samem izdelku pa jih je velikokrat manj kot odstotek.


Da bo vaša kozmetika resnično naravna morate poseči po visokokakovstnih izdelkih, ki so v večini sestavljeni iz naravnih materialov. Skupina slovenskih strokovnjakov je z namenom, da bi pripravila najboljše kozmetične izdelke, ustanovila podjetje Herbio. Kozmetični izdelki Herbio so narejeni v Evropi in po tradicionalnih recepturah. Osnovna težnja Herbio kozmetike je spet vzpostaviti naravno ravnovesje kože, pomanjkanje koži ne le nadomestiti, ampak jo spodbuditi, da se naravno aktivira in regenerira.


Spoznajte moč naravnih kozmetičnih izdelkov


Izdelki slovenskega podjetja Herbio se prodajajo v direktni prodaji preko svetovalcev. Ob nakupu boste torej spoznali zakaj je posamezen izdelek primeren za vas.


Vas zanima kaj več? Vpišite v spodnjo tabelo kaj vas zanima in posredovali vam bom več informacij oziroma vas povabili na predstavitev izdelkov v vaši bližini. Prejeli pa boste tudi brezplačen katalog izdelkov.


Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.