Kateri so najbolj seksi deli telesa za tetoviranje?

Prihaja poletje, gola koža in pri nekaterih želja, da bi svoje telo dolgotrajno okrasili. Tetovaže so v zadnjem času postale izredno popularne in vedno več mladih se odloča zanje. Kaj si boš tetoviral, je seveda popolnoma tvoja izbira, o kateri moraš biti tudi povsem prepričan, saj bo umetnina krasila tvoje telo za vedno. Lahko pa ti damo nekaj predlogov, na katerih delih telesih bodo tvoje tetovaže še posebej dobro izpadle.

Rebra: Ta del je zagotovo eden izmed bolj priljubljenih. Tetovaža na tem predelu je sicer precej boleča, a lahko jo dobro skriješ ali pokažeš, kar ti ustreza.

Ključnica: Ta del je izredno senzualen, a dobro mesto, če želiš, da bi bil tvoj tatu kar se da viden.

Hrbtenica: Je primeren prostor predvsem za velike tatuje, tako da če imaš v glavi veliko umetnino, je to zagotovo pravi kraj.

Vrat: Tatuji na tem delu telesa so precej neboleči in primerni za bolj intimne ideje. Če imaš kratke lase bo ves čas viden, če imaš dolge pa ga lahko skriješ.

Uho: Za ušesom je prostor za bolj majhne tatuje, saj so na pol skriti in na pol vidni.

Notranji del stegen: Gre sicer za del, kjer se koža čez čas lahko spreminja, a je izredno intimen del, ki je večino leta pokrit in lahko skriva tisto, česar ne želiš, da bi ostali videli.

Bikini linija: Bikini linja je vidna le tebi, ali tvojemu partnerju, zato je to popoln prostor za kakšen nagajiv in bolj oseben tatu, za katerega ne želiš, da bi ga kdo videl.

 

Novinarka. Obožujem tri stvari: organizacijo dogodkov, potovanja in muzikale.

VIR POPSUGAR
Prejšnji članekTežave na meji in zanimive ceste
Naslednji članekŠe malo luž in mongolske zgodovine, potem pa domov

Novinarka. Obožujem tri stvari: organizacijo dogodkov, potovanja in muzikale.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.