Si želiš imeti boljšo erekcijo?

Zdravje in dobro delovanje moškega spolnega organa je odvisno tudi od prehrane. Flavonoidi so izjemen antioksidant, pozitivno vplivajo tudi na pretok krvi in preprečujejo nalaganje oblog na stenah žil, s tem pa zmanjšujejo tveganje za nastanek erektilne disfunkcije. Zato moramo moški na svojem jedilniku imeti agrume, jabolka, jagodičevje in tudi čebublo, peteršilj, temno čokolado, zeleni čaj ter rdeče vino (kozarec na dan). Med kuhanjem flavonoidi preidejo v vodo, zato je boljša obdelava na sopari.

Vino
Z vinom ne pretiravaj.

Ne sme nam primanjkovati D vitamina. Ta je dober za zdravje kosti, delovanje imunskega sistema, krvno-žilnega sistema in tako tudi penisa. V koži se tvori med izpostavljanjem sončni svetlobi, dobimo pa ga tudi v gobah, mastnih ribah in jajčnem rumenjaku.

Ribe hrana

Pomemben vir prehrane so tudi oreščki. Ti vsebujejo aminokisline, ki pomagajo pri tvorbi dušikovega oksida, ta pa širi žile. Tako imej v omari orehe, mandlje, pistacije, ki so tudi polni zdravih maščob.

Oreščki

Magnezij zmanjšuje vnetne procese v žilah in izboljšuje pretok krvi. Špinača je odličen vir tega minerala. Kalij skrbi za zdravje srca, dobro cirkulacijo krvi in zdrav krvni tlak. Tako ti ne sme manjkati banan, pomaranč, krompirja in avokada. Za še več testosterona posezi še po ingverju ali bučnimi semeni; slednji vsebujejo tudi cink in magnezij.

Banane

Sežeš lahko tudi po kavi, saj kofein učinkuje podobno kot zdravila za povečevanje erekcije. Znebi se tudi prekomerne telesne teže, saj ta negativno vpliva na delovanje krvno-žilnega sistema.

Prejšnji članekOSM films: mlada filmska ustvarjalca, ki stopata po svoji poti
Naslednji članekFacebook ujame le 16 odstotkov objav medicinskih dezinformacij

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.