101 začimba za 101 okus

Vsi ljubitelje kuhanja vedo, kako pomembne so začimbe. Brez njih je hrana brez okusa, začimba pa vsako jed privzdigne na novo raven. Nepogrešljive so pri čisto vsakem obroku in topli pijači. Si sploh lahko predstavljaš jabolčni zavitek brez cimeta? Ali pa ražnjičev brez popra, česna in še kakšne bolj eksotične začimbe?

Spletna trgovina Začimbe.si ponuja ogromno izbiro začimb, mešanic in čilijev, pa tudi drugih izdelkov in pripomočkov s področja kulinarike. Vsak pravi kuhar bo tu našel vse, kar potrebuje. Ponudba je raznolika, tako da ni važno, kaj najraje kuhaš, sladice ali kosila, tu najdeš prave začimbe zase. Ponujajo osnovne začimbe pa tudi mešanice, če nisi dovolj spreten pri kombiniranju različnih okusov.

Posodice z začimbami

Iščeš darilo za kuharja ali sladokusca? Zakaj ne bi podaril darilnega paketa začimb! Izbiraš lahko med različnimi kompleti, kot so Kraljeve pijače, Kraljevo sladkanje, BBQ mojster, Pizza & Pasta ter celo Moj cimer je kralj! To je popolno darilo, ki se ga bo razveselil vsak ljubitelj kuhanja ali peke.

Nisi prepričan, katero začimbo potrebuješ? Spletna trgovina Začimbe.si je urejena tako, da ti pomaga najti tisto, kar potrebuješ. Izbiraš lahko med različnimi kuhinjami, kot sta na primer mehiška in italijanska, prav tako pa lahko preveriš, katere začimbe se najbolje podajo k določeni hrani. Če še vedno nisi prepričan v svojo izbiro, lahko za pomoč poprosiš virtualnega pomočnika.

Paketi začimb

Vsaka kuhinja potrebuje svojo zalogo začimb in pravi kuharji se ne zadovoljijo samo s soljo in poprom. Zato začni ustvarjati svojo zbirko in navduši kolege z vrhunskimi okusi. Ljubezen gre skozi želodec in začimbe so osnova. Zato pokukaj na spletno trgovino Začimbe.si in začni načrtovati svojo naslednjo jed.

Izkoristiš lahko kar dve ugodnosti (tako je, dve!), in sicer lahko dobiš brezplačen izdelek ob prvem naročilu v spletni trgovini (koda: STUDENT) in 10 % popust pri naslednjem nakupu (koda: STUDENT10). Gremo v šoping!

Urednica revije Študent

Prejšnji članekNasveti pred izpitnim obdobjem
Naslednji članekZakaj bi sploh hodil v gledališče?

Urednica revije Študent

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.