3 esencialne sladice, ki jih mora poskusiti vsak

Banana smoothie with plastic disposable cup. Banana milkshake in a girl's hand on a bright yellow background. Copy space
Foto: Mariia Klymenko iz iStock

Sladice so pomembne, o tem ni dvoma. Lahko bi zapisali, da brez njih ne gre. Pri dostopnosti sladic pomembno vlogo odigra tudi mek. McDonald’s je velikan hitre prehrane, znan predvsem po hamburgerjih in krompirčku, a ponuja tudi čudovito paleto sladic, ki so osvojile srca sladkosnedov po vsem svetu. Seveda vsaka ponuja svojo mešanico okusov in tekstur, še posebej z nastopom McCafeja, a tokrat bomo izpostavili tri. Tri McDonald’s sladice, ki so tako esencialne, kot sam »mek«.

McSundae

Klasična sladica, ki je že desetletja stalnica na jedilniku McDonald’sa. Le redko se v poletnih (pa tudi drugih) dneh iz restavracije napotimo brez tistega majhnega kozarčka v svojih rokah. Njegova preprostost je del celotnega šarma, saj združuje kremast mehak sladoled z izbiro prijetnih prelivov.

McDonald’s ponuja McSundae v več okusih, najbolj priljubljeni pa so tisti klasični – čokolada, karamela in jagoda. Seveda pa to ne pomeni, da svojih brbončic ne smemo razvajati z ostalimi okusi. Tu je novi in nadvse čudovit cappuccino, ki mu družbo dela cappuccino čokolada.

Ena najboljših lastnosti McSundae pa je njegova prilagodljiva narava. Z McSundae Deluxe lahko mešaš in kombiniraš prelive, dodajaš dodatke, kot so koščki čokolade ali piškotkov, ki ustvarijo tvoj popoln sladoled.

McSundae
McSundae Foto: on mcdonald’s

McFlurry

McFlurry je tista sladica, ki je tako imenovano »mek izkušnjo« dvignila na višjo raven. V Sloveniji tiste šale o nedelovanju aparata za sladoled nismo še nikoli izkusili, bo pa veselje in nasmeh prinesla kombinacija kremastega sladoleda in hrustljavih mešanic.

McFlurry je na voljo v različnih okusih, pogosto vključuje časovno omejene ponudbe, ki vključujejo priljubljene dodatke. Nekateri najbolj ikonični in obstojni okusi pa so zagotovo Oreo, M&M0s, Kit Kat in Brownie.

McDonald’s pogosto predstavi sezonske okuse McFlurry. S tem ohranja svoj jedilnik razburljiv in spodbuja ponovne obiske.

McFlurry
Foto: on mcdonald’s

Shake

McDonald’sovi napitki, po domače šejki, so priljubljena »nostalgična« pijača, ki je prestala preizkus časa. Na voljo v klasičnih okusih, kot so vanilija, čokolada in jagoda, so ti napitki znani po svoji bogati, kremasti teksturi in dosledni kakovosti.

Ali obstaja kaj boljšega kot mrzel shake iz McDonald’sa, ko je zunaj skoraj 40 stopinj Celzija? Verjetno ne. Prav zaradi tega bo tudi to ena od sladic, ki bo za večne čase zapisana v zgodovino najboljših sladic.

McDonald's shake
Foto: on mcdonald’s

V McDonald’s po poletno osvežitev

McSundae, McFlurry in shake so tri esencialne sladice, ki prikazujejo sposobnost McDonald’sa, da poskrbi za različne okuse in želje. Ne glede na to, ali hrepeniš po preprostem okusu sladoleda, hrustljavem užitku McFlurryja ali kremasti nostalgiji šejka, imajo v svoji ponudbi za vsakogar nekaj. Ob naslednjem obisku McDonald’sa si obvezno privošči eno (ali pa kar vse) od teh slastnih sladic, da dopolniš svojo kulinarično izkušnjo.

Od leta 1993, ko smo v Ljubljani odprli našo prvo restavracijo, smo predani hitri in kakovostni postrežbi.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekNasveti za kampiranje v dežju: kaj narediti, če te med kampiranjem čakajo plohe
Naslednji članekZakaj je vredno poslušati ta ameriški podkast?

Od leta 1993, ko smo v Ljubljani odprli našo prvo restavracijo, smo predani hitri in kakovostni postrežbi.

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.