Sponzorirano

3 praznični okusi vročih čokolad

Happy multi-generation family talking while having New Year's meal at dining table.
Foto: bernardbodo iz iStock
Sponzorirano

Praznični december je za vogalom in poleg tradicionalnega kuhančka bodo sladkosnedci uživali tudi v bogati, gosti vroči čokoladi. Poleg klasične temne in bele vroče čokolade december zaznamujejo tudi praznični okusi. Kateri trije okusi bodo kraljevali naslednji mesec?

Vroča čokolada Pomaranča

Je še kaj boljšega od kombinacije čokolade in sladke pomaranče? Vsi oboževalci Jaffa piškotov bodo navdušeni nad tem okusom! Bonus točke dobite, če svoj dom okrasite z rezinami suhih pomaranč in uživate v sladkem vonju tega sadja.

Foto: on Rokmar d. o. o.

Vroča čokolada Karamel

Sponzorirano

Sladka karamela je božanska poslastica prazničnega decembra. S svojo sladkobo bo razveselila predvsem tiste, ki imajo radi bolj sladke pijače. Za piko na i lahko svojo skodelico vroče čokolade prelijete s karamelo in okrasite s ščepcem soli. Slana karamela je z razlogom kulinarični hit!

Foto: on Rokmar d. o. o.

Vroča čokolada Happy winter

Ta vroča čokolada z zvenečim imenom je za ljubitelje ruma. Če imate prijatelja, ki obožuje sladice z alkoholnim polnilom, je to odlično darilo za njih. Happy winter bo razveselila tudi tiste, ki imajo radi aromo ruma, vendar ne pijejo alkohola.

Praznične okuse najdete pri Chocomarju

Vse praznične okuse vroče čokolade ponujajo pri Chocomarju, njihova priprava je izjemno enostavna, končni rezultat pa gosta vroča čokolada kot v tvoji najljubši kavarni. Celotno ponudbo vročih čokolad najdeš na spletni strani Chocomarja, slediš pa lahko tudi njihovemu Facebook profilu. Vse okuse najdeš v Mercatorjevih in Tuševih Cash&Carry, kjer lahko kupuješ tudi kot fizična oseba!

info@rokmar.si | Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

Marketing, urednica revije Študent

Sponzorirano

NI KOMENTARJEV

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.

Exit mobile version