3 prednosti sadnih dekorjev

Roka preliva sladoled s prelivom
Foto: on Rokmar d. o. o.

Sadni dekorji so prelivi, narejeni na osnovi sadja, ki popestrijo sladoledne kreacije. Z njimi lahko obogatiš sladolede, torte, palačinke in jogurte. So naravnost slastna pika na i, ki sladice povzdigne na novo raven. Še posebej slastni so Rokmarjevi sadni dekorji, ki jih proizvaja butično goriško podjetje.

Visoka vsebnost sadja

Rokmarjevi sadni dekorji se lahko pohvalijo s kar 40 % vsebnostjo sadja. Izjema je okus amarene, ki ima še večji sadni delež, in sicer 45 %. Verjetno ni treba poudarjati, kako pomemben je visok delež sadja za okus samega izdelka, saj številka govori sama zase.

Pristni okusi

Ko poskusiš Rokmarjev dekor, okusiš polno svežino sadja. Zaradi visoke vsebnosti sadja so sadni dekorji po okusu zelo podobni sadju, iz katerega so narejeni. To pomeni, da dodajo piko na i na sladolede, palačinke, torte in ostale sladice. Seveda pa te ne bomo ustavili, če bi dekorje želel jesti kar na žlico.

Različni izdelki Rokmar
Foto: on Rokmar d. o. o.

Široka ponudba

V Rokmarjevi ponudbi je kar 18 različnih sadnih dekorjev, in sicer amarena, amarena blend, ananas, borovnica, figa, gozdni sadeži, granatno jabolko, grozdje izabela, hruška, jabolčni štrudelj, jagoda, limeta, macedonia, malina, mango, marakuja, marelica in pomaranča. Če rad mešaš okuse, pa lahko dva dekorja tudi združiš in ustvariš nov edinstveni okus!

Si že lačen?

Celotno ponudbo Rokmarjevih izdelkov najdeš na njihovi spletni strani, vredno pa jih je spremljati tudi na Facebook profilu, kjer redno obveščajo o novostih in, kar je še boljše, objavljajo slike sladoleda. Za več informacij o njihovih izdelkih pa lahko pišeš na njihov spletni naslov info@rokmar.si.

info@rokmar.si | Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članekKrvodajalske akcije v maju 2023
Naslednji članek5 rastlin, ki bi morale krasiti vsako študentsko sobo
info@rokmar.si | Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.