5 najboljših YouTube kanalov z veganskimi recepti

Redki so tisti, ki še mislijo, da se vegani prehranjujejo samo s solato in tofujem. YouTube je poln veganskih YouTuberjev, ki svetu navdušeno kažejo, kako pripravljati raznovrstno in okusno vegansko hrano ter kaj jedo v dnevu.

Madeleine Olivia

Madeleine je britanska blogerka, ki pripravlja hrano, ki je videti naravnost odlično. Večina njenih receptov je narejena iz poceni sestavin, ki si jih študenti lahko privoščijo.

VEGAN COMFORT FOOD | 4 Easy and Delicious Recipes

Cheap Lazy Vegan

Cheap Lazy Vegan je YouTube kanal Korejke Rose, ki je zrasla v Kanadi. Kot pove že ime njenega kanala, se posveča predvsem receptom za lene ljudi, ki nimajo veliko denarja. Spet popoln kanal za študente.

EASY VEGAN RECIPES FOR LAZY PEOPLE (10 minute dinners)

Healthy Crazy Cool

Lastnik kanala Miles je Britanec z diplomo iz nutricionistike ter bivši profesionalni tenis igralec. Objavlja predvsem What I Eat in a Day videe, v katerih ljudi spodbuja, naj se prehranjujejo zdravo, a v hrani tudi uživajo. Njegove videe se splača gledati, ker je zelo zabaven.

WHAT I EAT IN A DAY TO SATISFY MY HUGE APPETITE (Tasty A$$ Vegan Meals)

High Carb Hannah

Hannah je Američanka, ki je s polnovredno rastlinsko prehrano z malo maščobami izgubila veliko kilogramov. Zdaj z možem promovirata ta način prehrane. Na njenem kanalu lahko najdeš tako recepte kot primere jedilnikov.

WHAT I EAT IN A DAY TO STAY LEAN & HEALTHY 🍓

Vegains

Ferdinand je nemški bloger, ki se sicer veliko ukvarja s fitnesom in prehrano, na svojem Instagram profilu pa pogosto objavlja tudi informacije o pravicah živali ter o planetu, se pravi o drugih razlogih za veganski način prehranjevanja. Na rastlinski prehrani je pridobil veliko mišične mase, kar je po njegovem dokaz za to, da za športno postavo ne potrebuješ mesa.

What I Eat In a Day As A Vegan Bodybuilder | with Macros

Prejšnji članekNajboljši slovenski filmi zadnjih 5 let
Naslednji članekSvetovni dan duševnega zdravja

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.