Berryshka: Strast, ljubezen in drznost

Berryshka
Berryshka

Verjetno si že slišal za čokolade ali likerje Berryshka. Pa si vedel, da je to slovensko podjetje? Verjetno ne. Blizu Dolenjskih toplic je družinska strast, ki je zrasla v eno izmed vodilnih podjetij, ko se govori o čokoladi in likerjih.

Od eteričnih olj do gina in čokolad

Začelo se je z olji, nadaljevalo s čokolado in likerji. Sledenje najnovejšim trendom proizvodnje žganih pijač in čokolad je tisto kar je podjetje pripeljalo do vrha. Ne smemo pa pozabiti na kakovost, strast in ljubezni do izdelkov in družine.

Likerji in žgane pijače

Likerji okusov aronije, češnje, borovnice, oreha in robide. Temu dodaj še Brinjevec, Gin in mešanico le teh imenovano BrinGin. Poleg tega, da so to odlične ideje za obdarovanje v decembru moramo spomniti na kakovost. Vsak od likerjev je večkratni nagrajenec kakovosti, ki samo kaže kako dobri so izdelki.

Likerji in žgane pijače
Likerji in žgane pijače.

Čokolade in praline

Zdaj pa nekaj za sladokusce. Temna, mlečna, z lešnikom ali sivko. Gurmanski užitki skrbno izbranih sestavin in kakav iz plantaž Dominikanske republike. Poleg tablic čokolade pa še pralineji, ki bodo navdušili še tako izbirčne brbončice. Popeljejo te v svet neverjetnih okusov in nepozabnih užitkov.

Čokolada

Namig!

Njihove izdelke lahko poizkusiš skozi cel mesec december. Božični sejem ob Bregu v Ljubljani. Čokolade, pralineji in likerji te čakajo. Pridi in poizkusi.

Berryshka

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vpiši ime
Prosim vpiši svoj komentar

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.