Bon inšpektorji v Zorici

Zorica, študentski boni
Zorica, študentski boni Foto: on lok4cija

V novi seriji člankov Študentski inšpektor smo poslali študente pod krinko v restavracije, kjer lahko jemo na študentske bone. Preverili smo ambient, postrežbo in kvaliteto hrane. Pogledali smo, koliko stane doplačilo in kaj dobimo za to.

Tokrat smo obiskali Zorica, ki se nahaja v bližini Bavarskega dvora. V bližini je na voljo plačljivo parkirišče, do sem pa lahko pridemo tudi s trolo, saj je postaja oddaljena le par minut peš. Vhod ni dostopen invalidom.

Ambient restavracije je prostoren, vendar hkrati intimen, z udobnimi sedeži in dovolj prostora med mizami, brez občutka utesnjenosti. Imajo veliko teraso, kjer se gostje lahko sprostijo v svežem zraku in sončni svetlobi, medtem ko uživajo v okusnih jedeh in prijetnem vzdušju restavracije.

Za tiste, ki se ne moremo odklopiti od virtualnega sveta, ali moremo dokončati šolsko delo, je na voljo Wi-Fi. Električne vtičnice za polnjenje telefonov in prenosnih računalnikov so na razpolago.

Ko smo sedli, nas je ogovorilo prijazno osebje. Postreženi smo bili v razumnem času. Porcije so bile normalne velikosti in vizualno prava paša za oči. Na voljo so tudi možnosti za vegetarijance.

Ne omogočajo dostave.

Povzetek ocen:

  • 💶 Vrednost obroka: 9 €
  • 🪙 Doplačilo: 4.98 €
  • 🚚 Dostava: /
  • 🥕 Vegetarijansko
  • 🪑 Mize znotraj in terasa zunaj
  • 📶 Odprt Wi-Fi
  • Ocena okusa hrane: ♥️♥️♥️♥️♥️
Bon inšpektorji v Zorici

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članekTako mikroplastika vpliva na naše telo: Ugotovitve so daleč od prijetnih
Naslednji članekNaveličani Aperol Spritza? Ta koktejl bo pravi za vas
Prazna profilna slika
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.