Chocomar – najboljša vroča čokolada za dušo in telo

Chocomar vroče čokolade različnih okusov

Deževna jesen nas je ovila s hladom in vetrom. Sončni dnevi poletja so se poslovili in vstopamo v hladnejšo polovico leta. Dolge noči si moramo popestriti z nečim sladkim, da zima hitreje mine in pomlad pričakamo polni energije. Kaj je boljšega od skodelice vroče čokolade, ki ogreje naše telo in hkrati poboža našo dušo?

Slovenski proizvod družinskega podjetja

Vroče čokolade Chocomar izdeluje goriško podjetje Rokmar d. o. o., ki deluje že od leta 1991. Podjetje je znano po dveh stvareh – sladoledu in vroči čokoladi. Izdelujejo namreč sestavine za sladoled, iz katerih sladoledarji v svojih lokalih izdelujejo najboljši sladoled v Sloveniji in po Evropi. V hladnejših letnih časih pa izdelujejo vročo čokolado Chocomar, ki jo lahko pripravimo tudi sami doma.

Kopica ovitkov vroče čokolade različnih okusov

Vroča čokolada brez glutena in palmovega olja

Pri Rokmarju se zavedajo pomembnosti skrbi za okolja, zato v njihovih izdelkih ne najdeš palmovega olja. Ta je namreč povezan z krčenjem gozdov, izpusti toplogrednih plinov, izkoriščanjem delavcev in otroškim delom. Vroče čokolade prav tako ne vsebujejo glutena, ki je eden pogostejših alergenov.

21 izvrstnih okusov

Na voljo je kar 21 različnih okusov vroče čokolade Chocomar. V ponudbi so klasični okusi, kot so mlečna, bela in temna, najdeš pa tudi bolj eksotične okuse, kot so bela pistacija, chili in menta. Ljubitelje vroče čokolade bodo navdušeni nad bogatimi in nenavadnimi kombinacijami okusov.

Dve skodelici in pet zavitkov vroče čokolade

Zaupaj kvalitetnim sestavinam slovenskega izvora

Vse vroče čokolade Chocomar so narejene v Sloveniji, v njih najdeš samo najbolj kvalitetne sestavine. Priprava je izjemno enostavna, končni rezultat pa gosta vroča čokolada kot v tvoji najljubši kavarni. Celotno ponudbo vročih čokolad najdeš na spletni strani Chocomarja, slediš pa lahko tudi njihovemu Facebook profilu, kjer boš našel inovativne recepte za uporabo vroče čokolade. Pa dober tek!

info@rokmar.si | Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članekDelovni slovarček za šolsko leto 2022/23
Naslednji članekKakšna je resnična oblika dežne kaplje?
info@rokmar.si | Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.