Coffetime.si – prva istrska mikropražarna

Roka drži kave
Foto: on NACKLE d.o.o.

Kako začneš svoj dan? S skodelico vroče kave, ki te prebudi iz spanca in te pripravi na vse dnevne preizkušnje? Če si oboževalec kave, si zagotovo že slišal za mikropražarno Coffetime.si, ki se lahko pohvali z nazivom prve istrske mikropražarne. Sedež imajo na obali, natančneje v Izoli, v svoji ponudbi pa imajo poleg kave tudi čaj in vročo čokolado.

Izključno specialty kave

V mikropražarni Coffetime.si ponujajo izključno specialty kavo, kar je izraz za najvišjo razpoložljivo kakovost kave. Običajno se uporablja kava z enim poreklom oziroma kava z ene kmetije. Specialty kava ne smeti imeti več kot 5 napak na vsakih 350 gramov mletih zrn, kar pomeni, da gre za najbolj kakovostno kavo, ki jo lahko dobiš na trgu.

V spletni trgovini Coffetime.si imaš na voljo kar nekaj različnih kav s porekli iz držav, kot so Honduras, Bolivija, Brazilija, Sumatra, Mehika in Ruanda. Na voljo je več različnih vrst mletja kave, in sicer kava v zrnu, za kafetjero, french press, espresso, aeropress, dripper, cold brew in turško kavo.

Ne piješ kave? Ni problema!

Poleg kave imajo v ponudbi tudi druge vroče napitke, kot sta čaj in vroča čokolada. Ljubitelje čaja čaka bogata ponudba zelenih, črnih, zeliščnih in sadnih čajev. Poleg čajev pa najdeš tudi vse pripomočke, ki jih potrebuješ za pripravo tega slastnega napitka, kot so čajnik, bambusova metlica za matcha čaj in peščeno uro.

Sladokusci pa bodo prišli na svoj račun z vročo čokolado, kjer lahko izbiraš med naslednjimi okusi: bela, klasična, temna, banana, jagoda in light. Priprava je sila enostavna, saj jo lahko pripraviš na štedilniku, s parno šobo ali penilcem mleka.

Vsa ponudba vročih napitkov na enem mestu

Ne glede na to, kakšno vročo pijačo rad piješ, boš v spletni trgovini Coffetime.si našel nekaj zase. Čakajo te kave, čaji in vroče čokolade, pa tudi dodatki, kot so skodelice, razni pripomočki in darila. V mikropražarni so pripravili tudi poseben popust za naše bralce, in sicer lahko s kodo STUDENT10 prejmeš 10 % popusta na celoten nakup.

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članekKnjigobežnice: Pobeg v svet branja, ki ga lahko postavimo kjerkoli
Naslednji članekSladica, ki je obvezna pri Martinovem kosilu (RECEPT)
Prazna profilna slika
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.