Gostilna Kozel – kjer so domači okusi doma

Prostor za dogodke v Gostilni Kozel

V osrčju Apaške doline, zgolj 6 kilometrov proč od meje z Avstrijo, stoji gostilna Kozel. Pristna domača gostilna ponuja slastne obroke in možnost nastanitve. Apaška dolina je namreč odlična lokacija za kolesarje, poleg tega so ti na voljo tudi ribarjenje, pohodništvo, kopanje, pokušine vin in ogled šampanjske kleti.

Izbiraš lahko med dvoposteljno in enoposteljno sobo, vse so klimatizirane in ponujajo kabelsko TV, kopalnico, tuš in WC. Zjutraj te čaka domač obilen zajtrk in kosilo za na pot, če želiš dan izkoristiti za izlet v okoliške kraje.

Gostilna Kozel lahko sprejme tudi večjo skupino gostov. Sprejmejo do 120 gostov v obnovljeni hali, do 60 gostov v jedilnici in do 40 gostov na pokriti terasi. V dvorani lahko praznuješ rojstni dan, poroko, obletnico, ali pa jo izkoristiš za poslovno srečanje, seminar ali tečaj.

Obložena miza s kozarci, sladico, priborom in prtički

V gostilni Kozel se zavedajo, da je treba nenehno skrbeti za razvoj in napredek, zato so izvedli naslednje ukrepe energetske in snovne učinkovitosti:

  • zunanji ovoj stavbe je bil dodatno toplotno izoliran; 
  • nastanitveni del streje je bil toplotno izoliran, prav tako se je zamenjala streha nad nastanitvenim delom objekta; 
  • dotrajano stavbno pohištvo je bilo zamenjano z novim s sodobno troslojno zasteklitvijo. Pri stavbnem pohištvu na novejših okvirjih se je zamenjala zasteklitev s sodobno troslojno zasteklitvijo; 
  • dotrajana toplotna črpalka zemlja-voda se je zamenjala s sodobno toplotno črpalko zemlja-voda; 
  • grelna telesa so se opremila s termostatskimi ventili in termostatskimi glavami, 
  • izvedel se je prehod na LED razsvetljavo in avtomatski prižig svetil, 
  • sanitarije za goste v gostinskem delu so se popolnoma obnovile; 
  • vgrajene so bile varčne vodne armature in izvedeni drugi ukrepi varčevanja s pitno vodo v gostinskem in nastanitvenem delu, 
  • izvedel se je nakup opreme in uvedeni ukrepi na področju zmanjšanja količine in ločevanja odpadkov. 

Obišči Apaško dolino in razišči ta skriti kotiček Slovenije! Gostilna Kozel te pričakuje na naslovu Žiberci 37, 9253 Apače, odprta je vsak dan, razen v ponedeljkih. Če želiš rezervirati sobo ali dvorano pokliči na telefonsko številko 02 569 80 14 ali pošlji elektronsko sporočilo na slavko.kozel@gmail.com. Obišči gostilno Kozel in si privošči njihovo specialiteto – domače koline z bujto repo!

oglasno sporočilo

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članek5 osnovnih pravil večplastnega oblačenja, ki jih moraš poznati
Naslednji članekPingvini bi lahko bili vesoljci
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.