Hrepeniš po francoskih okusih? Ta restavracija je tvoja rešitev

Norma 23 v Ljubljani
Norma 23 v Ljubljani

V Ljubljani se v objemu Plečnikovih arkad nahaja restavracija Norma 23, prva francoska creperia v Sloveniji. Sladke in slane palačinke, quiche, solate, pice, sladice in pijača. Za ljubitelja (francoske) kulinarike je to pravi raj okusov, ki ga je vredno obiskati vsaj enkrat v življenju. No, dejstvo je, da jo boš obiskal večkrat. Zakaj?

Crepes in galette: Slane in sladke palačinke

Okus francoskih jedi Norma 23 je prva francoska creperia v Sloveniji, ki poleg sladkih palačink ponuja tudi slane palačinke oziroma galette. Če si ljubitelj nutelle, banan, karamele, marmelade in drugih nadevov, potem je to mesto zate. Če si ljubitelj sirov, mesnin, jajc, zelenjave in drugih okusov, je tudi to mesto zate. Temu dodaj še 100-odstotno slovensko moko za pripravo testa in pred tabo bo postavljena prava pravcata mojstrovina.

Okusi francoskega bruncha v centru Ljubljane

V zadnjih letih je postal brunch izredno priljubljen. Nič čudnega, če ga strežejo restavracije, kot je Norma 23. Okusne solate, vrhunski quichi, raznovrstna jajčka benedikt in preostali zajtrki. Vse to, in še kaj, predstavlja široko paleto jedi, postreženo z razgledom na čudovit center prestolnice. Včasih ni lepšega in boljšega.

Študentski boni v Norma 23

Da je lahko študentsko življenje popestreno z vrhunskimi kulinaričnimi okusi, so v restavraciji poskrbeli za študentsko ponudbo. Norma 23 sprejema tudi študentske bone, ki so vsekakor dodana vrednost za mlajše generacije ljubiteljev odlične hrane.

Norma 23 v objemu Plečnikovih arkad

Norma 23, prva creperia v Sloveniji

Odločitev je padla. Naslednjič se boš odpravil k Pogačarjevemu trgu, pod Plečnikove arkade na naslov Adamič-Lundrovo nabrežje 1. Tam te bo pričakala ekipa restavracije Norma 23, kjer boš raziskoval okuse Francije in drugih dežel. Prepričani smo, da boš tam našel tisto kulinarično doživetje, po katerem hrepeniš.

Okusi pravega francoskega bruncha v Ljubljani.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekŠtudentski bon inšpektor: Fari’s
Naslednji članekZaradi koncerta Taylor Swift so brezdomci konkurenca oboževalcem

Okusi pravega francoskega bruncha v Ljubljani.

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.