Kateri so najboljši topingi za vročo čokolado?

Chocomar vroči čokoladi s penicami

Dnevi postajajo vse bolj hladni, ambient pa je vse bolj primeren za vroče čokolade. Ja, tukaj je! Sezona vročih čokolad, ki smo jo tako dolgo čakali, je spet tukaj in v vsem svojem zagonu uživa življenje. Zakaj ga ne bi tudi mi? Z vročimi čokoladami bomo bližje popolnosti, vsekakor pa mora biti popolna tudi sama vroča čokolada. To lahko storimo z različnimi topingi.

Včasih je bila vroča čokolada »zgolj« vroča čokolada. Bela, mlečna in temna. Bile so okusne, a kmalu si je človeštvo zaželelo še in še. Vroča čokolada mora biti polna, gosta, okusna in očarljiva. Začarati nas mora že s svojim videzom, kar lahko dosežemo s topingi. In kateri so najbolj aktualni topingi za vroče čokolade?

Topingi za v vročo čokolado

Ko pomislimo na dekor vroče čokolade, najprej pomislimo na penice, drobtinice in podobno. Veliki finale vroče čokolade pa lahko predstavljajo tudi tekoči topingi. Raznolikost okusov, vse od klasik pa do eksotike. Svoji vroči čokoladi lahko dodaš okus kivija, karamele, jagode, kave, lešnika, manga, amarene in še mnogo drugih. Vroča čokolada bo prejela svoj unikatni pečat okusa.

Red mug with hot chocolate with melted marshmallow snowman on bokeh background
Foto: Anastasiia Stiahailo iz iStock

Klasična dekoracija za vročo čokolado

Kljub novostim, ki so tako izjemno okusne, ga ni čez klasiko. Le kdo se lahko zoperstavi vroči čokoladi s sladkornimi penicami na vrhu? Malokdo, saj gre za legendarno kombinacijo. Ni pa to okus za vsakogar, zato ima Rokmar pripravljene tudi druge nadeve, dekoracije in posipe za vroče čokolade.

Lešnikovi drobci, zlate drobtinice, karamelni kristalčki, meringe, zvezdice in podobno. Vroča čokolada še nikoli ni bila slišati in videti tako okusno, kot je zdaj.

Za najboljšo vročo čokolado te zime bo poskrbel Chocomar s svojimi vročimi čokoladami, topingi, posipi, dekoracijo in drugimi okusnimi izdelki.

info@rokmar.si | Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekPoglejte, kako se je razvijala serija telefonov, ki je poskrbela za mejnike na področju mobilne fotografije
Naslednji članekGrozljiva fotografija na Nikonovem natečaju
logo Rokmar
info@rokmar.si| Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.