Kerinba, okus dobre kave

Kerinba, okus dobre kave
Kerinba, okus dobre kave

Turki imajo čudovit pregovor, ki pravi: »Kava mora biti črna kot pekel, močna kot smrt in sladka kot ljubezen.« In kako skozi zgodovino pridemo do družinskega podjetja, ki že več kot trideset let skrbi za izvrstno kavo?

Zgodovina kave od Turkov do Šempasa

Če se vrnemo k Turkom, ki so »krivi«, da imamo kavo tudi v Evropi. Vzeli smo jo za svojo, a do tistega trenutka je moglo preteči veliko te črne tekočine. Nizozemci so bili tisti, ki so jo uvažali in ponudili stari celini in pa tudi prvi, ki so pretihotapili nekaj semen kljub strogi turški prepovedi in nato tudi gojili na Javi, eni izmed njihovih kolonij. Med ameriško vojno za neodvisnost pa je zaradi omejitve uvoza čaja, kava močno pridobila na priljubljenosti in hitro se je začela zgodba kavne revolucije. Tako stopimo v današnji čas, kjer lahko kavo dobiš kjerkoli in na kakršen koli način. In prav ta eksplozija je glavni razlog, da moraš začeti razločevati med izvrstno in »le« dobro kavo. Na srečo je tu Kerinba, ki izniči tvoje dvome in predstavi širok nabor izvrstne kave.

Družinsko podjetje Kerinba

Že vse od leta 1992 se manjše družinsko podjetje ukvarja s praženjem in pakiranjem kave. Njihova kava Kerinba je sestavljena iz najboljših vrst kave, ki raste širom celega sveta. Svoje znanje so obogatili pri priznanih italijanskih kavnih mojstrih, nato pa ga uporabili za sestavo najboljših kavnih mešanic, ki ustrezajo tako za dom, kot za gostinstvo.

Kerinba, kava v zrnju
Kerinba, kava v zrnju

V njihovi ponudbi najdeš zelo kvalitetno vrsto kave znamke Kerinba Caffe in kavo drugih blagovnih znamk. Prilagojena je uporabi v gostinstvu, za trgovine in dom ter v pisarnah. Super je tudi njihova novost Nesspreso kompatibilnih kapsul.

Kavo lahko kupiš v maloprodaji v Šempasu na sedežu podjetja, v spletni trgovini, na terenu in določenih lokacijah. Mogoč je tudi najem katerega koli kavnega aparata iz njihove ponudbe, ob katerem zagotavljajo tudi kvaliteten servis.

Za obdarovanja so odlična izbira darilni paketi v različnih oblikah in personalizirana kava, ki bo kmalu v ponudbi. Pst, skrivnosti ti nismo izdali mi.

Tradicija, okus in raznolikost s Kerinbo

Lahko pa ti izdamo zagotovilo, da z izbiro kave Kerinba in njihovih produktov ne boš razočaran. Tradicija, okus in raznolikost. Težko bi si želeli več od tega. Pojdi na spletno stran Kerinba ali pa jih obišči na enem od prej omenjenih naslovih in postani ljubitelj kave, pražene, mlete in pakirane v Sloveniji.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekZlahka posesa in obriše stanovanja praktično vseh velikosti
Naslednji članekBrez tega koraka ni uspešnega upravljanja z denarjem
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.