Pijača Prime v Sloveniji! Cena te bo sezula!

Pijača Prime v Sloveniji
Pijača Prime v Sloveniji Foto: on drinkprime

Prime je najbolj prodajana hidracijska pijača v zadnjem letu. Postala je priljubljena zaradi številnih koristi za zdravje, narejena pa je iz kombinacije naravnih sestavin, ki skupaj prispevajo k izboljšanju splošnega zdravja in dobrega počutja. V zadnjih dneh se je prodaja začela tudi v Slovenijo.

Kaj je pijača Prime?

Prime je prehransko dopolnilo, ki je zasnovano tako, da telesu zagotavlja bistvena hranila, ki jih potrebuje za pravilno delovanje. Izdelan je iz mešanice sestavin, vključno s sadjem, zelišči in začimbami, ki so skrbno izbrane zaradi svojih koristi za zdravje. Svetovno slavo je doživela predvsem zaradi dejstva, da sta jo ustvarila KSI in Logan Paul.

Tako lahko na spletni strani pijače izvemo, da se paket 12 plastenk pijače prodaja po 24,99 funtov oziroma po 29,99 ameriških dolarjev. Kakšna je cena pijače Prime v Sloveniji pa izveš v nadaljevanju.

Logan Paul in KSI sta ustvarila najbolj prodajano pijačo preteklega leta
Logan Paul in KSI sta ustvarila najbolj prodajano pijačo preteklega leta Foto: on drinkprime

Sestavine v pijači

Prime je narejen iz različnih naravnih sestavin, med katerimi so:

  • Organsko sadje: Prime vsebuje različne vrste ekološkega sadja, kot so borovnice, jagode in granatna jabolka, ki so bogati z antioksidanti in drugimi koristnimi hranili.
  • Zelišča in začimbe: Prime vsebuje zelišča in začimbe, ki imajo protivnetne lastnosti in lahko pomagajo izboljšati prebavo.
  • Probiotiki: Prime vsebuje tudi probiotike, koristne bakterije, ki lahko pomagajo izboljšati zdravje črevesja.

Prednosti napitka Prime

Prime ima številne koristi za zdravje, med drugim:

  • Izboljšano prebavo: Mešanica zelišč in začimb v pijači lahko pomaga izboljšati prebavo in zmanjšati vnetja v črevesju.
  • Povečanje energije: Pijača vsebuje naravne vire kofeina, ki lahko pomagajo povečati raven energije in izboljšati duševno jasnost.
  • Zmanjšanje vnetij: Antioksidanti v napitku Prime lahko pomagajo zmanjšati vnetja v telesu, ki lahko povzročijo različne zdravstvene težave.
  • Izboljšano delovanje imunskega sistema: Probiotiki in prebiotiki v napitku Prime lahko pomagajo izboljšati imunsko delovanje, saj spodbujajo rast koristnih bakterij v črevesju.
  • Boljše duševno zdravje: Sestavine v pijači Prime lahko pomagajo zmanjšati stres in tesnobo, kar lahko vodi k boljšemu duševnemu zdravju in dobremu počutju.

Prime na voljo tudi v Sloveniji

Pijača Prime v Sloveniji dosega vrtoglave cene
Pijača Prime v Sloveniji dosega vrtoglave cene Foto: on drinkprime

Spletne trgovine v Sloveniji, ki so zadolžene za distribucijo prigrizkov in pijač iz ZDA, imajo pijačo Prime že na voljo po. Ta dosega vrtoglavo ceno, saj se 500 ml plastenka prodaja vse od 13,59 evrov do 16,99 evrov.

Kaj praviš, vredno nakupa ali ne?

Prejšnji članekUniverza v Mariboru z novo pridobitvijo
Naslednji članekNekaj filmskih predlogov za 25. FDF

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.