Pika na i vseh sladoledov in sladic – topingi

Najboljše sestavine za sladoled
Foto: Rokmar d. o. o.

Sladoled je okusen, to že vemo. Je kaj novega v svetu sladoledov? Seveda, to so topingi, ki predstavljajo veliki finale priprave sladoleda in vseh drugih desertov. Topingi so pika na i, češnja na torti, podpis na umetnini in vse ostalo, kar bi povezovali z zaključnim korakom. Kateri so torej najboljši topingi, kje jih uporabljati in kateri okusi so najbolj priljubljeni?

Topingi dodajo piko na i tvojemu sladoledu

Ni sladoleda brez tiste zaključne note in prav to doda določen toping. Gre za grand tour in grande finale sladoleda obenem. In čeprav govorimo le o sladoledu, se topinge lahko uporabi tudi pri drugih desertih. Še posebej odlični so na palačinkah, vafljih in tortah, a jih lahko uporabiš tudi pri smetani na kavi. Njihova uporaba nima meja, saj so tako okusni, da jih boš želel pokušati kar iz embalaže.

Klasični topingi in eksotični topingi

Rokmar ima v svoji ponudbi kar 12 različnih okusov topingov, ki se raztezajo vse od klasike do eksotike. Prisegaš na klasiko? Tu so topingi z okusom čokolade, vanilije, jagode, gozdnih sadežev in karamele. Bi nekaj bolj eksotičnega? Na voljo so tudi topingi amarena, banana, lešnik, kiwi, mango, zeleno jabolko in kava. Raznoliki topingi za raznolike okuse in v tem je čar sladic in sladoledov.

Najboljši topingi za sladolede in sladice pri Rokmar d.o.o.
Najboljši topingi za sladolede in sladice pri Rokmar d.o.o.

Topingi brez alergenov in za vse okuse

Topingi so pakirani v priročno in ergonomično embalažo, ki je lep primer tega, da obleka naredi človeka. No, v tem primeru embalaža naredi toping. Si vedel, da kar 7 topingov v ponudbi ne vsebuje alergenov? Res je. Topingi so namenjeni vsem, ne glede na okus in preference. Za najboljše topinge se obrni k Rokmarju, ki bo poskrbel za zaključni podpis na sladoledu in drugih desertih.

info@rokmar.si | Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekPriročna domača delavnica za mlade
Naslednji članekOcena filma: Hustle
logo Rokmar
info@rokmar.si| Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.