Študentski bon inšpektor: Subway

Študentski bon inšpektor v Subwayju
Študentski bon inšpektor v Subwayju Foto: on subway

V novi seriji člankov Študentski inšpektor smo študente pod krinko poslali v restavracije, kjer lahko jemo na študentske bone. Preverili smo ambient, postrežbo in kvaliteto hrane. Pogledali smo, koliko stane doplačilo in kaj dobimo za to.

Tokrat smo obiskali restavracijo Subway, ki se nahaja na Dunajski cesti, za postajo Mercator. V bližini je na voljo plačljivo parkirišče, do sem pa lahko pridemo tudi s trolo, saj je postaja oddaljena le par minut peš. Vhod je dostopen invalidom.

Ambient restavracije je prepoznaven po svoji preprosti, a funkcionalni zasnovi. Notranjost je svetla in čista, s poudarkom na zelenih in rumenih barvah. Prostor je urejen z mislijo na hitro in učinkovito postrežbo, pri čemer pulti za naročanje omogočajo enostavno izbiro sestavin za sendviče. Celoten ambient je namenjen zagotavljanju prijetne izkušnje hitre prehrane, kjer lahko gostje v sproščenem okolju uživajo v svojih po meri pripravljenih sendvičih.

Za tiste, ki se ne moremo odklopiti od virtualnega sveta, ali moremo dokončati šolsko delo, je na voljo Wi-Fi. Električne vtičnice za polnjenje telefonov in prenosnih računalnikov so na razpolago.

Streglo nas je prijazno osebje. Postreženi smo bili hitro. Porcije so bile velike in vizualno prava paša za oči. Na voljo so tudi možnosti za vegetarijance.

Ne omogočajo dostave.

Povzetek ocen:

  • 💶 Vrednost obroka: odvisno od naročila
  • 🪙 Doplačilo: odvisno od naročila
  • 🥕 Vegetarijansko
  • 🦽 Dostopno za invalide
  • 📶 Odprt Wi-Fi
  • Ocena okusa hrane: ♥️♥️♥️♥️♥️
Bon inšpektorji so obiskali Subway !!

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članekGlasovanje bo odločilo, katero planinsko pot bodo obnovili: izberi svojo naj planinsko pot
Naslednji članekMaj, mesec dobrega počutja na Univerzi v Mariboru
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.