Top instagrammable lokali v Ljubljani

V moderni dobi, ko online prezenca pomeni vse, je bolj pomembno vprašanje, kje nekaj delaš, kot to, kaj dejansko delaš in s kom. Kajti, se je nekaj sploh zgodilo, če nisi objavil na Instagram? »Nisi sliku, nisi jedu,« pravijo. In žal je to danes iz šale postala žalostna resnica.

Ampak če veliko daš na svojo online persono, veš, da jo moraš vzdrževati. In fotografije iz »zanikrnega« lokala ali bara, kjer je čudna svetloba, zagotovo ne sodijo na tvoj feed. Ali pa zgolj želiš pokukati v lokale, kjer se družijo slovenski influencerji ter se prepričati, ali je tam res vse tako »wow« kot velikokrat predstavijo. Zato ti predstavljam top instagrammable lokale v Ljubljani.

Tink superfood

Ta lokal je svoja vrata odprl šele pred kratkim, pa že »laufa« na polno. Zakaj? Zato ker je s svojo atmosfero in po domače »vajbom« privlačil veliko influencerjev. Pa še zdravo hrano ponujajo, kar je pravi influencer magnet. Nič ni lepšega kot fotografija preplačane solate na storyju, predvidevam. Lokal je noter zelo lepo okrašen z veliko zelenja in modernimi detajli, kar lepo izpade na vsaki fotki.

Le Petit Cafe

Ta že skoraj kultni lokal pri Križankah ljudi vedno znova privabi z retro stilom in lepo okrašeno notranjostjo. Če sediš pri mizi ob oknu, lahko v objektiv lepo ujameš žarke, ki skozi šipo svetijo v tvojo skodelico kave. Če pa sediš zunaj, imaš super pogled na Križanke.

Čin Čin

S kulskim »vajbom« ta lokal privablja vedno več mladih, veliko ljudem pa je znan zgolj in samo po velikem neonskem napisu na zidu »This is the sign you’ve been looking for.« Sicer pa ni samo kulski stil lokala tisti, ki privablja mlade, temveč tudi zanimivi dogodki – stand upi, koncerti in druženja so tisti, ki naredijo lokal še bolj priljubljen.

Slovenska hiša

Z lokacijo ob Ljubljanici je težko najti lepšo lokacijo za fotko tvoje kave. V Slovenski hiši pa pijačo dobiš postreženo na prav poseben način – v emajliranih pikčastih lončkih, ki si definitivno zaslužijo eno hitro fotografijo.

View this post on Instagram

Odlična nedelja @sara.pirc ❤️ #slovenskahisa

A post shared by Slovenska Hiša (@slovenskahisa) on

Tozd

Tudi ta lokal ob Ljubljanici je super za umirjeno kavico z lepim pogledom, malo stran od nemira Prešernovega trga. Z alternativnim pridihom in chic postrežbo boš zagotovo dobil nekaj zase.

View this post on Instagram

Lepa si, Ljubljana ❤️? #tozd #ljubljana

A post shared by TOZD (@tozd_bar) on

Makalonca

Prav tako pa ob Ljubljanici konkurira Makalonca, ki z zunanjim »vrtom« na splavu doda še tisto nekaj posebnega tvoji instagram objavi. Top lokacija torej pomeni super fotko. Pri vsem tem pa postrežba in okus hrane in pijače seveda nista pomembni, kajti najboljšo kavo po mojem mnenju še vedno kuhajo v najbolj zakotnih ulicah.

View this post on Instagram

It wasn't as cold as I had feared, a few clouds faded away to reveal a pastel sunset sky and as I strolled along the Ljubljanica I spotted an empty table down at the cafe that was floating on the river. It's always time for tea, I agreed with myself as I hopped down the stairs to claim the empty table mine. It was on this very table that I sipped Earl Grey out of an art noveau-inspired tea cup, it was here that I watched the city transition from day to night, saw the colours fade and lights go on to dance on the river's surface. It was when I looked into the deep green of the river right next to me that the idea of the story I'm currently writing popped into my head. It was here where I absolutely and completely felt at home in a foreign country. ❤️

A post shared by Annabelle (@aheartfullofhope) on

Prejšnji članekDelo v času izrednih razmer?
Naslednji članekFilmi, ki so tako slabi, da so dobri

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.