Filmi, ki so tako slabi, da so dobri

Si že gledal film, za katerega si vedel, da je obupen? Ampak nekako si v njem neskončno užival. Pa naj bo to zaradi absurdnih prizorov, obupnega igranja, nelogičnih dogodkov in slabih idej. Film, da te kap je bil zadnji film parodije, ki je to izkoristil in se norčeval iz drugih, skoraj slabih filmov. Ostali, ki so prišli za njim, so pač slabi. Pred tabo je seznam najboljših slabih filmov, v katerih uživamo zaradi kdo ve česa.

Transformerji (ne vsi)

Franšiza, ki je z izjemo prvega dela in zadnjega Bumblebeeja, slaba kot hudič. Edino dobro v filmih so posebni učinki in tukaj se konča. Filmi z noro idejo bi se morali narediti veliko boljše, kot so se.

TRANSFORMERS 5: The Last Knight Trailer (2017)

Pirati s Karibov (spet ne vsi)

Spet ne vsi. Z malo prepira lahko rečemo, da je prva trilogija zelo kakovostna. Johnny Depp je bil za prvi del nominiran za Oskarja! Ostali so pač slabi, ki se ne zavedajo dobrih likov, ki jih imajo na razpolago, za  povrh pa imajo za lase privlečeno zgodbo. Sledi tako imenovani reboot franšize, brez Johnnya.

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales - Official Trailer

Soba

Glavni predstavnik, ki je pridobil kultni ogled. Če se spoznaš na filme, potem poznaš ta film in njegove slavne besede. Oh hi Mark.

Mamma Mia

Drugega dela ne bomo omenjali, ker je samo slab. Prvi del pa je bil film, ki je oživel glasbo skupine ABBA in pokazal, da Pierce Brosnan ne zna peti. Pesmi in glasba rešujejo slab film.

Mamma Mia! (2008) Official Trailer | Screen Bites

Obalna straža

Film posnet po seriji, v katerem igrata Zac Efron in The Rock. Poleg njiju še polno drugih riti in golih teles, ki jih ne zna našteti skoraj nihče na svetu. Film je slab, ampak smešen zaradi bedarij.

Baywatch (2017) - Official Trailer - Paramount Pictures

Skavti proti zombijem

Ko se skupina skavtov zoperstavi zombijem. Že sam naslov je slab, ampak priznati moramo, da neverjetno smešen film, ki točno ve kaj mora biti. To je slab in smešen film.

Scouts Guide to the Zombie Apocalypse Official Trailer #1 (2015) - Tye Sheridan Movie HD

Megalodon

Ogromen morski pes, ki grozi ljudem. Jason Statham ne blesti v tem poletnem blockbusterju, ampak je pač on. Z odlično idejo, slaba zgodba, slabi igralci in slab film. Ampak kdo ne uživa v ogromnih morskih psih?

The Meg Official Trailer #1 (2018) Jason Statham, Ruby Rose Megalodon Shark Movie HD

Romantične komedije

Če se v njih pojavi eden izmed teh igralcev, potem vemo o čem se gre. Hugh Grant, Matthew McConaughey, Patrick Dempsey, Ryan Goslin in novinec Noah Centineo. Filmi so slabi, ampak ljudje jih gledajo. Razlog? Nimamo pojma. Mogoče pa …

 

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekTop instagrammable lokali v Ljubljani
Naslednji članekFOTO: Koronavirus bo spočil Zemljo

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.