četrtek, 24 septembra, 2020
Doma Lajf je Izvirna in preprosta darila za valentinovo

Izvirna in preprosta darila za valentinovo

Ah, valentinovo. Praznik ljubezni, čokoladnih bombonjer, rdečih vrtnic, seksi spodnjega perila in nakita. A mnogim so se te klišejska osladna darilca prav zamerila in jih ne moremo jemati resno.

Zato pride do velikega vprašanja pred 14. februarjem: Kaj kupiti dragi–dragemu za valentinovo, kar bi bilo unikatno in obdarovanemu ogrelo srce a ne bi izpadlo klišejsko in »cheesy«?

No nekaj takšnih predlogov smo zbrali a na koncu pride do osebnega okusa kaj je osladno in ne. Zato se testiraj v znanju tvoje ljubljene osebe.

Poezija

Mnogi boste zavili z očmi. Poezija ne more biti bolj klišejska in suhoparna. In tudi je res. Pesmi o neskončni ljubezni in večnem srčnem plamenu so dolgočasna in neoriginalna. Zato pa predlagam, da napišeš poezijo v kateri opevaš nekaj nekonvencionalnega.

Pesem o pegicah.
Pesem o pegicah.

Na primer njene pegice (če se o njih počuti nelagodno ji s poezijo dopovej, da so ti všeč) ali kako tvoj fant slabo kuha. Naj bo poezija hudomušna in prisrčna ( a ne žaljiva ali poniževalna). S tako poezijo ne moreš zgrešiti razen če ima tvoja izbrana oseba zelo slab smisel za humor.

Polaroidni fotoaparat

Ali tvoja ljubljena oseba rada fotografira? Ali rada na telefon ujema vajine prijetne večere, sprehode in zmenke? Telefoni res ponudijo opcijo shranjevanja stoterih visoko–kvalitetnih slik v majhni napravi a nič se ne primerja z občutkom držanja slike v svojih dlaneh.

Klik
Potreben je samo en klik.

Ravno zato je polaroidni fotoaparat perfekten. En klik in mogoče bosta ravno to sliko kazala svojim otrokom ali vnukom. Če pa ne bosta imela otrok pa bodo verjetno tudi vajini psi cenili fotografske mojstrovine.

Zvonček

Najverjetneje veš kaj tvoja ljubljena oseba sovraži ali ima rada. Za to darilo ne potrebuješ nič drugega kakor majhen zvonček in nalepko ter pisalo. Na zvonček nalepi nalepko in nanjo napiši aktivnost, ki jo tvoja ljubljena oseba obožuje ali pa je ne mara izvajati. Kadarkoli pozvoni na zvonček je tvoja dolžnost, da se ta aktivnost izvede.

Zvonci
Pocingljaj za masažo.

Če tvoja ljubljena oseba obožuje masažo se zaveži, da boš vedno ubogal–a povelju zvončka. V določenih trgovinah že prodajajo podobne zvončke z bolj klišejskimi napisi zato spodbujam, da se spomniš svoje lastne aktivnosti.

Kvalitetni alkohol

Dajmo biti iskreni. Zmenki in golobčkanje dostikrat vključuje alkohol. Tako zveš kateri »strup« ima rada tvoja boljša polovica. Po navadi se tudi sam privadiš na to pijačo ali pa jo vsaj piješ za dobrobit tvoje sorodne duše.

steklenica
Nič ni bolj prijetnega kot steklenica vina ali koktejl ob družbi sorodne duše.

Zato predlagam, da svoji ljubljeni osebi kupiš kvalitetno steklenico te alkoholne pijače. Ima tvoj fant rad rdeče vino? Kupi mu dražjo in kakovostno steklenico in verjemi, da bo vesel. Tvoja punca obožuje koktejle? Kupi ji vse potrebno za pripravo tega koktejla.

Pri tem obdaruješ tudi sebe saj ni nič bolj prijetnega kot steklenica vina ali koktejl ob družbi sorodne duše.

Škatla skrivnosti

Vsi imamo radi skrivnosti. Še posebej če so odgovor na skrivnost stvari, ki jih imamo najrajši. V škatlo za čevlje daj vse kar ima tvoja najljubša oseba najraje: najljubšo čokolado, gazirano pijačo, slani prigrizek, žvečilne gumije, bombone in podobne malenkosti. Škatlo lepo okrasi in jo predstavi svoji boljši polovici.

škatla
Če se le da, škatlo okrasi kot darilo.

S tem pokažemo, da poznamo naše partnerje in da vemo kaj jim ugaja. Vsi se radi pocrkljamo z najljubšimi hranilnimi pregrehami in če ti jih pokloni tvoja ljubljena oseba imajo še boljši okus.

 

Tako. Sedaj poznaš nekaj daril, ki jih lahko še utegneš izpeljati na hitro preden jutri potrka na vrata najbolj romantičen dan v letu. Upam, da smo ti pomagali razveseliti tvojo boljšo polovico in vama želimo lepo valentinovo.

Bodi prvi in oceni prispevek: 1 zvezdica2 zvezdici3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdic
Loading...

PUSTITE KOMENTAR

Prosimo, vnesite svoje ime tukaj
Prosim vnesite svoj komentar!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.

29,206FansLike
2,196FollowersFollow
2,640FollowersFollow
1,679FollowersFollow

Najbolj priljubljeno

Moja študijska pot

Od inženirke agronomije do psihoanalitične psihoterapevtke Četrti letnik srednje šole je za dijaka obdobje, ko se odloča o študiju in hkrati o tem, kaj bo...

Odkritje plina na Veneri bi lahko bilo najpomembnejše doslej

Prejšnji teden so znanstveniki naznanili odkritje plina fosfin v ozračju Venere. Upravitelj ameriške vesoljske agencije Nasa Jim Bridenstine je odkritje označil za najpomembnejše odkritje...

☑️ KVIZ: Katera sladica je idealna zate?

Nekateri s(m)o za sladko! Sladica je pika na i vsakega poštenega obroka. Okusi so različni, zato hitro reši zabaven kviz in ugotovi, katera sladica...

FF odpira svoja vrata: Kako, zakaj in kje se naučiti tujega jezika

Poznavanje jezikov je močno orožje vsakega življenjepisa in nam omogoča olajšano komunikacijo z ljudmi po vsem svetu. Tuji jeziki postajajo simbol izobraženosti in razgledanosti,...