2 najbolj pomembni kozmetični storitvi

Kozmetičarka stranki dela nego obraza
Foto: Bojan89 iz iStock

Kako pogosto hodiš h kozmetičarki? Enkrat na mesec ali celo pogosteje? Urejene ženske (in moški) redno skrbijo za svoj videz, saj se zavedajo, kako pomemben je. Eden najbolj očitnih delov našega telesa, ki potrebuje redno nego, je seveda naš obraz. Zato je nega obraza ena najbolj pogostejših in pomembnih kozmetičnih storitev.

Nega obraza

Vsakodnevno na našem obrazu uporabimo veliko različnih izdelkov: od krem, serumov in sončne kreme, do pudra, korektorja in drugih ličil. Naša koža zato lahko hitro postane razdražena, še posebej, če nismo dovolj dosledni pri vsakodnevnem dvojnem čiščenju. Rešitev je v negi obraza, ki tvojo kožo globinsko očisti in ji povrne sijaj.

Prednosti nege obraza

Z vsakodnevnim čiščenjem svojo kožo očistimo zgolj površinsko, profesionalna kozmetičarka pa to stori veliko bolj temeljito. S pilingom in odstranjevanjem vseh nečistoč poskrbi, da je tvoja koža globinsko očiščena in se ostanki izdelkov v njej ne zadržujejo več. Poleg tega nega obraza vključuje tudi masažo obraza, vrata in dekolteja, ki poskrbi, da se po končani negi sprostiš in uživaš v razvajanju.

Brazilska depilacija

Poleg vsem jasno videnega obraza pa je v zadnjih letih pomembna postala tudi intimna higiena in frizura. Brazilska depilacija je že vrsto let vodilna, kar zadeva urejanja intimnih predelov. V kozmetičnem salonu Gold Spa brazilsko depilacijo izvajajo z vročim voskom, ki se odstranjuje brez trakov in je še posebej primeren za odstranjevanje dlak na občutljivih predelih.

Prednosti brazilske depilacije

Brazilska depilacija ni odlična izbira samo za poletje, ko veliko časa preživimo v kopalkah, pač pa se zanjo odloča vse več žensk skozi celo leto. Brazilska depilacija zagotavlja večjo higieno, dlake pa z rednim voskanjem postajajo tanjše in manj močne. Z britjem koža postane razdražena in srbeča, medtem ko voskanje pripomore k tanjšim dlačicam in več brezskrbnosti.

Urejena kot iz škatlice v Gold Spa centru

Gold Spa kozmetični salon ima dve poslovni enoti v samem centru Ljubljane, v pasaži Nebotičnik in na Pražakovi 4. Ponuja vrhunske kozmetične storitve, ki jih izvajajo visoko usposobljene kozmetičarke z večletnimi izkušnjami. Pri njih lahko poskrbiš za nego obraza, masažo, depilacijo, manikuro, pedikuro, podaljševanje trepalnic, maderoterapijo in še bi lahko naštevali.

V Gold Spa salonu vedno poskrbijo, da se njihove stranke sprostijo in uživajo v času zase. Pri delu uporabljajo vrhunske in preverjene preparate, ki zagotavljajo visoko kakovost njihovih storitev. Ne glede na to, katero kozmetično storitev potrebuješ, v kozmetičnem salonu Gold Spa bodo poskrbeli zate.

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članekZa manj kot dva (kilometra) je avto doma
Naslednji članekDopolnilni pouk maternih jezikov in kultur za otroke drugih narodnosti
Prazna profilna slika
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.