B ESTETIC STUDIO: Prava izbira, da postaneš najboljša verzija sebe

B ESTETIC STUDIO
B ESTETIC STUDIO

Si si vedno želel postati najboljša verzija sebe in nisi povsem prepričan, kako ti bo to uspelo? Kot v mnogih pogledih življenja je tudi pri estetiki pomembno zaupati strokovnjakom. Le tako boš na dobri poti, da uresničiš stavek: »Kjerkoli boste hodili, naj se za vami dviga zvezdnati prah«. To je misel, ki jo ima že celo življenje pred očmi Barbara Seles, lastnica in ustanoviteljica B ESTETIC STUDIA.

Vodilno podjetje na področju preoblikovanja telesa

Brez težav bi lahko rekli, da smo v zadnjem desetletju zabeležili velik skok v številu lepotnih in estetskih salonov pri nas. Tako je ključnega pomena, da se znamo pravilno odločati glede svojega obiska in časa. Slednje je seveda nekaj, kar lahko implementiramo tudi v druge aspekte življenja, kjer se vedno pojavijo neznanke, a pri estetiki je nekoliko drugače. Tu je jasno, da je B ESTETIC STUDIO vodilno podjetje na področju preoblikovanja telesa v Sloveniji.

Od sodobnih tretmajev do klasičnih kozmetičnih posegov

Madeoterapija v B ESTETIC STUDIU
Madeoterapija v B ESTETIC STUDIU

Ponašajo se z najsodobnejšim centrom, dolgoletnimi izkušnjami in strokovnostjo svojih zaposlenih. Individualen pristop, strokovnost in odlični rezultati so tisti dejavniki, ki vedno znova dokazujejo, zakaj gre za pravo izbiro. Najboljša verzija sebe boš postal z njihovimi neinvazivnimi metodami, ki so jih nadgradili z individualnim in strokovnim pristopom. In ker menijo, da ni nikoli prepozno za prvi posvet, je ta brezplačen. Čas bo namenjen le tebi, določen pa bo tudi individualno prilagojen paket, ki bo sestavljen iz različnih tretmajev.

Vse od klasičnih kozmetičnih metod, ki izboljšajo počutje in izgled pa do moderno in sodobnih tretmajev za izoblikovanje videza. Vakumska maderotepija, kriolipoliza, lipolaser, IPL laser, limfna drenaža in številnimi masažami. In čeprav se boš vsakič znova z veseljem vračal v njihove prostore, imajo tudi zadnje presenečenje.

Kozmetična linija B ESTETIC STUDIO
Kozmetična linija B ESTETIC STUDIO

V letu 2023 so namreč lansirali lastno kozmetično linijo, ki predstavljajo podporo tretmajem v salonu. Vsi produkti so naravni, izdelani v Sloveniji in pakirani v reciklirano embalažo.Anticelulitno olje, sladkorni piling in olje za nego so odličen doprinos tretmajem v samem salonu. Tako bo studio vedno s teboj.

Največja naložba je naložba v svoje znanje

Ej, pa še nekaj. Se spomniš tistega reka, da je največja naložba v bistvu naložba v svoje znanje? V Slovenijo so pripeljali popolno novost pri preoblikovanju telesa na neinvaziven način. Ponujamo ekskluzivne individualne tečaje (vakumska maderoterapija, tajska maderoterapija, ice body sculpting, terapevtske masaže in tečaj kolagen niti), kjer lahko pridobiš novo znanje za učinkovitejšo preoblikovanje telesa za stranke in izkušnje za uspešno trženje.

Karbonski piling v B ESTETIC STUDIO
Karbonski piling v B ESTETIC STUDIO

Za najboljšo verzijo sebe izberi B ESTETIC STUDIO

B ESTETIC STUDIO je prava izbira za vse, ki si želite boljšega počutja in učinkovitega preoblikovanja telesa z neinvazivnimi kozmetičnimi metodami. Zato »hop!« na spletno stran B ESTETIC STUDIO ali pa se oglasi kar v njihovem salonu in začni uživati življenje na povsem nov način!

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekJutranji rituali s pametnim telefonom Huawei nova 11 Pro
Naslednji članekKam na faks? V pomoč ti bo poletna šola za dijake 2023

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.