Dodaten zaslužek v poletnih počitnicah

Ustvarite si lastni osebni posel z relativno malo tveganja in minimalnim finančnim vložkom.  Ne potrebujete proizvodnih prostorov, najemati pisarn, ni visokih finančnih vložkov.

 

Ste gospodar svoje usode, delate ko zmorete, želite ali morate, nihče vas ne nadzoruje, kvečjemu samo vzpodbuja. Sodelovali boste z visoko motiviranim in usposobljenim kadrom, v profesionalnem teamu.

 

Prodajajte slovensko kozmetiko

Pridružite se naraščujočemu številu pordajalcev slovenske kozmetike Herbio. V večini so vsi začeli predvsem, ker so v Herbio klubu prepoznali svojo osebno priložnost, ne glede na to, kakšne cilje so si zadali:

  • kot dodatni mesečni zaslužek. Od njih je odvisno, kako bodo porabili ta sredstva. Nekateri so aktivni in hodijo v službe. V časih, v katerih živimo nič več ni zagotovljenega.
  • kot osnovni mesečni zaslužek. Želijo in bodo od tega živeli. Omejitev glede zaslužka ni in vsak je odvisen izključno od svojega dela, truda in rezultatov. Aktivni člani Herbio kluba vedo, da jim poslovna priložnost nudi možnost zelo dobrega in rednega stalnega zaslužka.

Prijavite se v Herbio klub in spoznajte možnosti zaslužka, ki vam najbolj ustrezajo.

Herbio izdelki so bili razviti za vse starostne skupine. V Herbio klubu so aktivni študentje, redno zaposleni, kakor tudi upokojenci. Člani so različnih verskih prepričanj in barve kože ter z različnimi izobrazbami. Vsi so prepoznali Herbio poslovno priložnost. Odločili so se, da bo Herbio njihov način življenja. Sprejeli so izziv in možnosti za uspeh je veliko.

Vsem članom, ki so prepoznali poslovno priložnost lahko po posebni ceni kupijo Starter kit L ali M. V paketu so najpopularnejši aktualni izdelki z vsem, kar potrebujete za uspešno promocijo in začetek gradnje vaše mikro organizacije.

(oglasno sporočilo)

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.