Kaj mesto tatooja pove o tebi

Ali razmišljaš o svojem prvem tatuju? Sam tatu nosi ogromen pomen za posameznika, ampak kar mnogo ljudi ne ve, je to, da ima tudi večji pomen. Kaj točno pomeni mesto tatuja, in kaj to pove o osebi, ki ga nosi. Predvsem je to opazno pri osebah z malo tatuji. V nasprotnem primeru so tisti z veliko tatuji manj izbirčni, kam bo izrisan naslednji tatu, saj jim lahko že zmanjkuje prostora na telesu. Poglejmo si kakšne posebnosti imajo določena mesta za tetoviranje.

Obraz, vrat in dlani

Ne briga te mnenje drugih ljudi. Tatu na obrazu in dlani je še vedno položaj, ki bo dvignil nekaj obrvi. Tatuje obožuješ in velika verjetnost je, da jih boš imel v prihodnosti še več. Si pogumna oseba, drugače ne bi imel tatuja na takem položaju. Veš, da bodo ljudje videli tvoje tatuje, a to te ne skrbi, morda celo uživaš v tem. Ta položaj tatuja to o tebi pove jasno in glasno.

Tatu vrat

Rebra, noge, hrbet in notranji del nadlakti

Sčasoma si se predal tatujem, zato si izbral mesta, ki jih ne vidi vsak. Čeprav so to območja, ki lahko bolijo, so najbolj popularna pri tetoviranju. Kaj ti položaji povedo o tebi? Želel si si tatu in naredil si ga na mestu, ki je varen pred okolico. To sigurno ni slaba stvar, saj so tvoji tatuji narejeni samo zate, in ne za druge osebe. Kot pri tatujih si tudi v življenju velikokrat previden.

Tatu hrbet

Prsti in ušesa

Obstaja možnost, da imaš zelo rad nakit in si zato izbral tatuje na mestih, kjer je po navadi nakit. Lahko pa si se naveličal nakita in je to tvoja priložnost, da lahko ljudje občudujejo umetnost na tvojem telesu. Si zelo vizualna oseba in to mesto tatuja to pokaže takoj, ko te ljudje vidijo.

Tatu prsti

Stegna, prsa, rebra in nadlaket

Zelo podobna mesta kot pri tistih, ki so previdni, saj je to njihov prvi tatu. Medtem, ko so ta mesta enako skrivna kot pri novincih, je tu drugačen pomen. To so mesta, kamor si dajejo tatuje, ki nam pomenijo ogromno. To je tatu za spomine, dušo in za nas same. Veliko stvari je, ki jih želimo imeti zase, saj nam pomenijo veliko.

Tatu stegna

Podlaket

Želiš pokazati nekaj novega. Če je tvoj prvi tatu, si pogumen upornik, ki ga ni sram. Tudi v prihodnje boš verjetno imel še več tatujev, in je to le začetek. To mesto o tebi pove, da si ponosna oseba.

Podlaket tatu

 

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekTa makeup bo pomladni hit
Naslednji članekKoronavirus preložil tudi novega Bonda

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.