Koronavirus preložil tudi novega Bonda

Filmski hiši MGM in Universal sta skupaj s producenti Bonda, Michael G. Wilsonom in Barbaro Broccoli sporočilo žalostno novico. Najnovejši film o James Bondu je prestavljen iz aprila na november. Razlog? Koronavirus.

Nov datum je mesec november

Nov del Bonda imenovan Ni čas za smrt bi moral v kina priti 2. aprila. Po tehtnem premisleku in oceni mednarodnega filmskega tržišča so se odločili, da izid filma premaknejo. Nov datum je tako 12. november za Veliko Britanijo in 25. november za ZDA. Datumi za Slovenijo in ostale države bodo sledili v naslednjih tednih.

Novi virus nam je tako že preložil izid filma Misija Nemogoče 7, saj so prekinili snemanje v Italiji. Konec marca in začetek aprila naj bi v kina prišlo še nekaj filmov, katerih izid je sedaj več ali manj na trhlih nogah. Čeprav noben izmed njih ni tako velik kot James Bond, bomo vseeno pozorni nanje. Tiho mesto 2, Mulan, Še vedno verjamem, Lov, Peter Zajec 2 in Novi mutanti so vsi filmi, ki imajo napovedan izid po 17. marcu in na začetku aprila.

Ni čas za smrt

To bo peti del agenta, kjer ga bo upodobil igralec Daniel Craig. Obenem pa bo to zadnji film z Danielom Craigom v glavni vlogi. Po tem bo žezlo odstopil nekomu drugemu. Komu, še ni znano. V filmu mu bodo družbo delali še Ralph Fiennes, Naomie Harris, Léa Seydoux, Ben Whishaw, Jeffrey Wright, Ana de Armas in Rami Malek kot Bondov negativec.

Tajni agent James Bond se je umaknil iz aktivne službe, ter uživa mirno življenje na Jamajki. A njegov mir ne traja dolgo, saj ga njegov stari prijatelj Felix Leiter iz CIE prosi za pomoč. Misija reševanja ugrabljenega znanstvenika pa se izkaže za veliko bolj zahrbtno, kot je bilo pričakovati, najboljšega agenta njenega veličanstva pa vodi na sled skrivnostnega negativca, oboroženega z nevarno novo tehnologijo.

NO TIME TO DIE - NI ČAS ZA SMRT - TRAILER A

Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

VIRBond.com
Prejšnji članekKaj mesto tatooja pove o tebi
Naslednji članekV Ljubljani prvi primer okužbe s koronavirusom
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.