Kaj Primark pravzaprav prinaša?

Primark, nadvse uspešen mednarodni trgovec, ustanovljen leta 1969 v Združenem kraljestvu, v kratkem prihaja tudi k nam. Prva trgovina pri nas se bo odprla 13. junija 2019 ob 10. uri v nakupovalnem središču Citypark Ljubljana.

Slovenija bo 12. država, v kateri bo Primark odprl svoja vrata. Ponujal bo ženske, moške in otroške modne kose oblačil, obutev, modne dodatke, spodnje perilo in dodatke za dom – vse, na kar smo bili navajeni tudi do sedaj. V njihovi ponudbi bo tudi kolekcija PS…Beauty, ki se ponaša s cruelty-free certifikatom, Primarkov spalni program in jeans pa bosta na voljo iz 100 % trajnostno pridobljenega bombaža.

Kaj pa poleg novih modnih kosov in (začetne?) gneče Primark še prinaša in pomeni?

Primarkova Ljubljanska trgovina se bo razprostirala na 2 nadstropjih in na 4.250 m². Ustvaril bo 200 novih rednih in honorarnih delovnih mest na najrazličnejših področjih (od prodaje, do skladiščenja in oglaševanja). Poleg tega bo ponujala 44 blagajn, da bo čakanje na končni nakup karseda kratko, 48 kabin za pomerjanje, da ne bo kupovanja na pamet in čim manj vračil (pri pomerjanju ne bo omejitve pri kosih oblačil, ki jih lahko neseš s sabo!), omogočali pa bodo tudi dostop do WIFI-ja. Pozabili pa niso niti na udobje svojih kupcev, saj se bomo lahko spočili in nabrali novih moči na dveh sprostitvenih conah.

Primark spletne trgovine zaenkrat še nima, zato lahko pričakujemo, da bo obisk trgovine vsakič prava mini avantura. Priporočamo pa vam, da se v prvih tednih po odprtju trgovine, obiska izogibate, saj bo gneča nedvomno nepopisna. Tako da, če se le ne mudi preveč, počakajte, da se vse umiri in se nato podajte na nakupovalno dogodivščino.

Da se boste lahko najbolje pripravili na nakup in veliko otvoritev, priporočam ogled njihovega Instagram profila, kjer lahko preveriš njihove najbolj vroče kose in kombinacije, na spletni strani pa te čaka vsak kos v ponudbi.

Prideš? 🙂

Novinarka in urednica revije Dijak 2019

Prejšnji članekTop triki za pakiranje
Naslednji članekZnani Slovenci nazdravili novemu Lounge Klubu Acapulco

Novinarka in urednica revije Dijak 2019

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.