Kako izbrati popolne kavbojke?

Višina pasuženska s kavo

Pri nakupu novih kavbojk je eno glavnih vprašanj: Kako visok pas iščem?

Visok pas je najbolj hvaležen, saj skrije vse nepravilnosti, poudari atribute in naredi čudovito linijo. Zelo nizek pas je primeren le za tiste, ki imajo ozke boke in pas, v nasprotnem primeru se pojavi nezaželjen »muffin top«. Če se v kavbojkah z visokim pasom vseeno ne počutiš najbolje, izberi srednje visok pas.

Barva

Barva kavbojk je velikokrat odločilen faktor pri nakupu. V osnovi temne kavbojke optično zoožajo in podaljšajo noge, svetle pa ravno obratno. vintage kavbojkeV modi so tudi različni detajli, od obledelosti na določenih mestih, potrganega blaga, pa vse do bleščic in našitkov. Pri nakupu upoštevaj vse te detajle, saj načeloma pritegnejo pozornost (primer: če ne želiš pritegniti pozornosti na področje stegen, raje izberi kavbojke, ki niso obledele na tem področju in nimajo tu nobenih detajlov).

žepi

Žepi

Žepi na zadnjici so zadnja stvar, na katero bi pomislili ob nakupu, čeprav v veliki meri vplivajo na končen izgled postave. Pomembno je, da so žepi dovolj visoko, da ne ustvarijo iluzije povešene zadnjice, vendar ne previsoko. Žepi naj ne bodo premajhni in ne preveč narazen, da se izogneš učinku široke zadnjice.

Zadrga

Tudi zadrga je stvar, ki je najbrž ne opaziš takoj, ko kupuješ nove kavbojke. Bolje je, da se zadrga začne čim nižje v razkoraku, da se izogneš tako imenovanemu neprijetnemu »camel toe« pojavu.modre kavbojke

Kavbojke najbrž nosiš vsak dan, zato izberi take, ki bodo poudarile tvoje atribute in laskale tvoji postavi. Pomembno je, da se v svojih oblačilih dobro počutiš.

Prejšnji članekFestival Pivo in cvetje Laško je prestavljen na naslednje leto
Naslednji članekOcena knjige: Temna junakinja: Večerja z vampirjem

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.