Kako obnovimo suho kožo po zimi?

Po zimi je potrebno obnoviti svojo kožo.

Zimski meseci so za kožo izredno naporni, saj nizke temperature in suh zrak v domu kožo zelo izsušijo. Slovensko podjetje Herbio je pripravilo izdelek, ki je posebej namenjen obnovitvi kože.

 

Regenerativna nočna krema je primerna za zahtevno zrelo kožo, kakor tudi za dnevno uporabo občutljive kože. Rastlinski koncentrati nevtralizirajo dnevni stres in spodbudijo nočne funkcije kože. Inovativna formula dodatno stimulira delovanje celic, kožo obnavlja in ji da mladosten videz ter preprečuje prezgodnje staranje in nastajanje gubic.

 

Krema vsebuje gel aloe vere, ki dokazano ohrani kožo navlaženo, in avokadovo olje, za katerega velja, da zelo enostavno prehaja membrano kože in se zelo hitro vpija. Obnovitvene učinke kreme dopolnita še vitamin A in E.

 

Poživljajoča maska

 

Učinek kreme lahko še dodatno spodbudite z občasno uporabo poživljajoče maske primerne za vse tipe kože. Kožo poživi in osveži, hkrati pa s pomočjo mentola ščiti pred dehidracijo, uravnava vlažnost kože, jo pomirja, spodbuja celjenje mozoljev in rahlo aktivira prekrvavitev.

 

Izkoristite akcijo za dan žena in si privoščite regenerativno nočno kremo in poživljajočo masko za samo 25,95 evra. Tako dobite regenerativno krome za 24,95 evra in pa poživljajočo masko za samo 1 evro! Akcija traja do 15. marca 2014. Izvedite več na spletni strani Herbio.

 

Če želite izvedeti več o tem, kako s pomočjo naravne kozmetike lahko pomagate vaši koži se lahko včlanite v Herbio klub. Na brezplačnih predstavitvah naravne kozmetike Herbio boste izvedeli, kako različni naravni pripravki vplivajo na vašo kožo in počutje. Vas zanima? Prijavite se v Herbio klub in si zagotovite vse prednosti članstva.

(Oglasno sporočilo)

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.