Danes in v torek v Cirkusu pustna zabava!

Danes, na pustno soboto, 1. marca, je v ljubljanskem klubu Cirkus pustna zabava z Dirty Sanchezom, v torek, 4. marca na Pust, pa je na sporedu zabava z nagradami za najboljše maske.

A mate kej za pusta hrusta? Krofe z načotom, flancate s čiliji, potico s pejotlom … Bi raje smrkce z Gustafom!? Mešap bejbi – vse je možno! Dirty Sanchez prevzema prvi polčas letošnjega pustovanja v Cirkusu in z najbolj vročimi mustačami po Filipu Flisarju lahko odplešete vse do poletja. Najboljše pustne maske bo zmešani brkač nagradil z najbolj norimi žuri ob Jadranu, od Collegiumovega Spring Breaka v Poreču do festivala Ultra Europe v Splitu. Skratka, žur se začne to soboto v Cirkusu, konča pa enkrat maja ali julija na nepozabnem afterju pod primorskimi borovci. 


PUSTNI TOREK

PUST babo doma, pa prid v Cirkus!

PUST tut deca doma, pa prid v Cirkus!
PUST vodo, prid na pivo!
PUST hlače, srajce, pulover, obleč kostum! 
PUST normalno faco bod maškara! 
PUST skrbi, odklop se! 

Za vse maškare smo pripravili najboljše pustovanje v najboljšem ljubljanskem klubu, Klubu Cirkus. Zato je skrajni čas, da poiščete stare pustne kostume ali kupite nove, vzamete ličila vaših mamic ali očkov in že ste pripravljeni na najboljši pustni žur, kjer se boste lahko družili s klovni, klonesami, vitezi, kavbojci in ostalimi “zelo” izvirnimi maskami. Bodite še bolj izvirni od ostalih in osvojite številne super nagrade! … Aja pa biti mrtvo pijan ni izvirna maska!  

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.