Prenovljena fakulteta ŠOUM odpira svoja vrata

Študentska organizacija Univerze v Mariboru (ŠOUM) predstavlja novo spletno stran www.fakultetasoum.si. Na spletni strani ponujajo vse osnovne in tudi podrobnejše informacije, ki jih študenti v času študija želijo in morajo vedeti. Stran obsega informacije o socialnem položaju študenta, pravilnikih univerz in celo informacije iz področja nacionalne zakonodaje.

Na ŠOUM so se zavzeli za vzpostavitev spletnega foruma, na katerem lahko študenti med seboj delijo izkušnje in si pomagajo pri reševanju težav v času študija. Forum je namenjen tudi pridobivanju novih informacij, ki jih študentom ažurno podajajo moderatorji na forumu.

 

Na novi spletni strani se bo mogoče prijaviti tudi na različna predavanja in izobraževalne tečaje, ki jih že vrsto let pripravlja sodelavci na posameznih oddelkih.

 

»Z novo spletno stranjo želimo študentom predvsem poenostaviti dostop do naših projektov. Glavni razlogi, zakaj smo se odločili za pripravo spletne strani in vzpostavitev foruma, je pomoč študentom v času vpisa, nudenje informacij glede sprememb visokošolske zakonodaje in socialne zakonodaje,« dodaja Niko Sarkičević z Oddelka za univerzitetno politiko in izobraževanje ŠOUM.


Klik na: www.fakultetasoum.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.