V marcu ogrevanje za Ultro Europe 2014 v klubu Cirkus

V petek, 21. marca, bo v ljubljanskem Cirkusu posebna zabava, kjer se bodo udeleženci skupaj z ekskluzivnim tandemom DJs FROM MARS lahko začeli ustrezno pripravljati na udeležbo na letošnjem festivalu Ultra Europe, največjem elektronskem spektaklu v regiji.

Zabava bo potekala drugo leto zapored, zgodila se bo ravno na prvi pomladni dan, gostitelja DJs FROM MARS pa sta zanesljivo najglasnejši žurerski tandem v našem osončju. Največjih mojstrov mashupov med velikimi zvezdniki svetovne EDM scene zagotovo ni treba predstavljati, saj sta Cirkus razbelila že dvakrat, od njunega zadnjega obiska Ljubljane pa sta si dokončno podredila Zemljo in skočila še na prestižno lestvico Top 100 DJs.

 

Žur se bo odvijal v dveh arenah, za domačo podporo bosta poskrbela Tim Urbanya in kolektiv Drop It, v Cirkusu pa boste lahko izkusili pravo Ultra festivalsko vzdušje in z nekaj sreče odšli domov z brezplačno vstopnico za festival Ultra Europe v Splitu. Če pa ste vstopnico za festval Ultra Europe že kupili, vam gostitelji zabave ob predložitvi le-te ponujajo brezplačen vstop na zabavo Ultra Countdown v klubu Cirkus.

 

Tudi letos organizatorji v sodelovanju za agencijo Collegium Mondial Travel pripravljajo uradno žurersko odpravo Cirkus bus na Ultra Europe! 


Za pokušino pa še enkrat uradni aftermovie festivala Ultra Europe

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.