Najboljše modne spletne trgovine

Shopping online concept - Parcel or Paper cartons with a shopping cart logo in a trolley on a laptop keyboard. Shopping service on The online web. offers home delivery.
Foto: Tevarak iz iStock

Nakupovanje preko spleta je postalo že vsakodnevna dejavnost. Ljudem se ne da več hoditi po trgovinah, čakati v vrsti za pomerjanje in v vrsti za plačevanje. Na spletni trgovini samo odklikamo, kaj iščemo, poiščemo svojo velikost, dodamo v košarico in kupimo. Če nam stvar ne pristaja, ali nam ni prav, jo enostavno (ZASTONJ!) pošljemo nazaj. Katere pa so najboljše modne spletne trgovine? 

Asos

Asos je spletna trgovina, na kateri lahko najdeš tudi oblačila drugih ponudnikov. Na enem mestu združuje več različnih znamk »high street« mode. Poštnina je nad 20 funti brezplačna, oblačila pa lahko zastonj pošlješ nazaj. Imajo izredno raznolike ponudnike, vse od cenovno bolj ugodnih pa do dražjih.

Boohoo

Je spletna trgovina, ki deluje od leta 2016. Gre za globalno znamko, ki ne spi, saj 24/7 prinaša nove kose, nekatere dni celo po 100 novih izdelkov. Odkar posluje so postali eden izmed vodilnih spletnih prodajalcev mode za malo denarja.

Misquided

So ena izmed najbolj obiskanih spletnih strani za modo, ki je trenutno v trendu. Z interaktivnim modnim blogom svojim kupcem prikaže, kako nositi določen kos.

Pretty Little thing

Vsakdnevno dodajajo po 100 novih izdelkov, ponujajo pa stvari, ki so primerne za tako globok kot malce bolj plitev žep. Pri njih lahko najdeš tako večerne obleke kot spodnje perilo.

Monki

Njihove kolekcije so drzne in barvite, vmes pa lahko najdeš tudi bolj dizajnerske kose. Barvita paleta oblačil in normalne cene targetirajo najstniško populacijo.

H&M

H&M po normalnih cenah ponuja modo za moške, ženske in otroke. Najdeš lahko tako navadne majice, kot tudi spodnje perilo, večerne obleke in oblačila za šport.

Zara

Španski trgovec postaja eden največjih modnih podjetij, saj prinaša modne kose po dostopnih cenah. Stilski in unikatni kosi dobre kakovosti vsebujejo vse od oblačil do modnih dodatkov.

River Island

River Island ima več kot 60 let izkušenj v modni prodaji, poznan pa je po svojih stilskih in modnih oblačilih. Večina oblačil je narejena znotraj modne hiše, s čimer vsak teden pripravijo nove modne kose.

 

 

 

 

 

Novinarka. Obožujem tri stvari: organizacijo dogodkov, potovanja in muzikale.

VIRIndependent
Prejšnji članekDiabetes tipa 2 vse pogostejši tudi med mladimi
Naslednji članekReportaža: Amelie Lens v Kurzschlussu

Novinarka. Obožujem tri stvari: organizacijo dogodkov, potovanja in muzikale.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.