Njegova modna pomlad!

Prvi topli dnevi že trkajo na naša vrata, barve se počasi prebujajo in prav je, da tudi moški del populacije odvrže tiste temne kose oblačil. Seveda, zima se poslavlja in z njo tudi hladne barve, čas je za spremembo modne garderobe – moški v shopiiiing!!!

Seveda, čas je, da spregovorimo o »najljubšem« moškem opravilu – nakupovanju. Vaše boljše polovice so zagotove že opremljene z novimi svežimo spomladanskimi kosi. In kaj je top pomladanska moška moda?

Nikar se ne bojte – letošnja moda za moške je naravnost fenomenalna in je poskrbela za prav vse stile. Raznolikost, pisanost, ekstravagantnost, športnost, klasika, divji opazni kosi ali zadržano umirjeni slog so temelji zares širokega in pestrega pomladanskega spektra oblačil za moške.

Klasika za poslovni videz

V kolikor ste radi vedno tip top urejeni ali od vas to zahteva poslovni kodeks, potem nikakor ne morete mimo novih kosov letošnje klasike. Ali ste športni tip ali ne, že najbrž veste, zato športni eleganci dodajte le kakšen nov svež kos  garderobe, mogoče šal oz. novo vpadljivo poslovno torbo, bolj elegantni moški del Slovenije pa se odločite za novo kravato, mogoče zanimivo rutko ali pas – da je le opazno in edinstveno! Upajte si in šokirajte!

Barve klasike so pač še vedno klasične – na žalost! Bela, bež, rjava, siva, črna in modra … Nasvet – piko na i pričarajte z živahnimi modnimi dodatki in se tako izognite dolgočasnemu videzu!

Športnik po duši …

Vse več moških pa se danes odloča za športen stil oblačenja. Zakaj? Preprosto, ker je modno sexi in predvsem udobno. Saj veste, široko, raztegljivo, naravni materiali in predvsem trenirka je zakon moškega top one oblačenja. In kaj je letos modno in udobno? Pravi in na skoraj vseh modnih kosih so letos črte, majhne velike, črno bele ali barvaste, še posebej pa so za prihajajoče poletne dni priporočljive modro bele, v mornarskem stilu. Pri športnem videzu skoraj ne morete zgrešiti, modnemu jeansu dodaj živahno, odštekano, drugačno majico oz. se z modnimi dodatki odloči za opazni videz. Pas največkrat poudari celotno garderobo, zato bodi izbirčni! Pa nikar ne pretiravaj!

»Boom« barve!

Ja, letošnja moda je prav zares poskrbela za prave »boom« barve. Še nekaj časa nazaj so bile moške barve omejene na zeleno, modro, rjavo, črno, sivo, torej hladnejše barve. Lansko in predlansko sezono pa se je že začela kazati »zelena luč« živim, kričečim, živahnim barvam tudi na moški garderobi. Torej lansko leto smo največkrat opazovali rožasto, ki je krasila marsikatero moško majico, letos pa gre moda še dlje! Oranžna, vijolična, petrolejsko modra, živahno zelena, rumena in seveda močno rozasta. Si upate?

Znošeni videz za najbolj drzne!

Če ste zadržani pri živahnih barvah in ste enotnega mnenja, da moška moda ne sme biti pretirana, potem ta slog 100 % ni za vas! Svetleči materiali, ogromni izstopajoči potiski, zmečkan ali spran videz in poleg tega še barve, to je najbolj in moda letošnje pomladi. Če želiš izstopati, potem izberi ta zares edinstven samosvoj videz in zagotovo ne boš ostal neopažen!

Modni dodatek Nr. 1!?

Seveda modni dodatek, ki ne sme manjkati športnemu, poslovnemu, klasičnemu še najmanj pa frajerskemu videzu, so seveda sončna očala. Zadnje leta postajajo pravi modni hit, toda pri izbiri morate paziti na dve stvari – seveda, da vam pristajajo, in predvsem, da so kakovostna – zaščitena z ustrezno UV-zaščito. Modne so vse oblike, seveda pa so v ospredju še vedno velika ali celo ogromna očala!

Moški imate letošnjo pomlad zares pestro izbiro, ampak najpomembneje je, da imate dodelan slog oblačenja. Če ste v zadregi, prosite svojo boljšo polovico za mnenje, lahko pa za nasvet povprašate tudi modne stiliste, ki so vam zadnje čase na voljo v nemalo trgovinah.

Tjaša Kržišnik

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.