Novoletna princesa

December je čudovit čas. Čas praznovanja, obdarovanja, zabave in predvsem čas, ko si lahko v kozmetičnem smislu privoščimo malo več.

Tudi tiste, ki ste čez leto privrženke nekoliko bolj umirjenega make upa, si decembra privoščite več. Že samo nekaj tako zelo tradicionalnih zlatih bleščic pričara božično vzdušje. Vključite jih v make up, oblačila, modne dodatke. Ni potrebno, da pretiravate. Če se dobro počutite v črnini, se pač odenite v popolno črnino, nohte pa si namažite z lesketajočimi bogatimi bleščicami, dodajte še prisrčno zlato ogrlico ali uhane in že boste videti čudovito.

 

Vsak dan v decembru se lahko uredite tako, da bo vaše telo že samo po sebi odražalo nagajivo naravo meseca decembra. Vsak dan se poigrajte z modnimi dodatki. V svoj vsakdanji slog, vključite decembrsko obarvane torbice, čevlje, ogrlice, zapestnice, uhane, lasne dodatke, šale, kape, rokavice. Letošnji veseli december naj bo za vas res vesel. Oblecite in uredite se temu primerno.

 

Večina punc pa že ogromno časa razmišlja in načrtuje, kako se obleči za najpomembnejši dan v decembru. Kakšna vstopiti v novo leto? Niso zaskrbljene le zaradi obleke. Po glavi jim šviga še na tisoče vprašanj. Kako si urediti make up, katere modne dodatke uporabiti itd.

 

Dejstvo je, da morate najprej vedeti, kje boste preživeli silvestrovo. Obleka in obutev morata biti primerno izbrani, glede na to, ali boste na toplem ali na prostem, kjer zna biti zelo mrzlo. Make up in modni dodatki pa so lahko v notranjih in zunanjih prostorih enaki. Modne dodatke izbirajte previdno. Ne izberite preveč modnih dodatkov, a naj bodo vpadljivi. K črnini izberite na primer čudovite, bogate zlate uhane in vpadljivo torbico, ki ima nekaj zlatih detajlov. Dva modna dodatka sta popolnoma dovolj, če poskrbite, da sta glamurozna. Če k črni obleki izberete zlate uhane, zlato verižico in zapestnico in še zlato torbico in čevlje, lahko vse skupaj izpade ceneno. Glamurozen dodatek ali dva popolnoma zadosti besedi glamur. In k glamurju morate za novo leto tudi strmeti.

 

Make up naj bo bogat. Privoščite si senčilo, ki ga uskladite z modnimi dodatki (na primer: zlati čevlji, zlato senčilo). Privoščite si tudi nekaj prelivanja barv, da bo make up izgledal bolj profesionalno. S tako imenovanim očesnim črtalom si narišite tanko in elegantno črto tik ob trepalnicah. Pri straneh jo lahko za bolj dramatičen učinek tudi nekoliko podaljšate. Spodnji del oči lahko ob tako bogatem make upu pustite nenamazan oz. ga samo nekoliko osvetlite s senčko za oči, da bodo oči videti svetle in sveže. Trepalnice bogato namažite z maskaro in to je vse kar potrebujete za glamurozen videz. Za piko na i lahko na lička dodate še nekaj svetlic, ki naj bodo res v mikro velikosti. Tako se bodo posvetile le ob določenem gibu, ko bo na vaš obraz padla svetloba. Ustnice naj bodo ob tako močnem ličenju le lepo negovane in namazane z nevtralnim lip glossom, ki jim bo dal sijaj.

 

Za tiste, ki ste privrženke nežnega make upa tudi na silvestrovo, naj bo make up čisto preprost. Nežni barvni odtenki senčila na vekah bodo poudarili vašo naravno lepoto. A ker je ta make up preveč vsakdanji, si k tem nežnim niansam privoščite dolge umetne trepalnice. Oči vam bodo čudovito poudarile, kljub temu pa bo vse videti tako preprosto, a glamurozno. Ker bodo sence na očeh nevpadljive, lahko poskrbite za vpadljive rdeče ustnice. V kolikor pa se v tako močnih barvnih odtenkih ne počutite dobro, poskrbite le, da bodo ustnice v nevtralni in sijoči barvi. Brezbarvni sijoč lip gloss bo zadostoval.

 

Za letošnje praznovanje novega leta si torej privoščite elegantno a preprosto oblačilo, za glamur pa mu dodajte vpadljiv make up in sijoče dodatke. Letošnja popolna kombinacija!

Tjaša Ruparčič

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.