Popolna v novo leto

Čas je tak, da večina deklet že razmišlja o tem, kako se urediti za praznovanje Silvestrovega večera.

Večina si je svoje obleke in modne dodatke že omislila, a se kljub temu, da se vsaki zdi, da bo popolna, lahko hitro kaj zalomi. Že mogoče, da so čevlji z astronomsko visoko peto na tebi videti super hudo, a le če si v njih, medtem ko mirno sediš za mizo in se tu in tam sprehodiš do toalete. Nič kaj seksi pa ni videti, da žuraš v previsokih petah, v katerih zaradi žuljev komaj hodiš, in te po vrhu vsega še grozno zebe v noge. Opozoriti želim na to, da si je potrebno čevlje, obleko in novoletni make up izbrati glede na to, kje in kako boste novo leto praznovale.

 

Največ nevšečnosti nam lahko povzroči napačna izbira čevljev. Če za silvestrovo načrtujete praznovanje v družinskem krogu, na primer večerjo, šampanjec in zmerno mero plesa, si seveda lahko omislite visoke pete, v katerih boste videti seksi, ne bodo pa vam povzročale težav, saj ne boste veliko hodile, predvsem pa se ne boste mučile s hojo po drseči in mokri zunanji podlagi. Kljub temu, da boste novo leto praznovale v notranjih prostorih, si izberite udobne čevlje z visoko peto. Pri podplatu bodite pozorne, da je podloga nedrseča, peta pa naj ne bo čisto tanka. Toplo priporočam, da so čevlji v stilu gležnarjev ali pa imajo vsaj trak okoli gležnja, kar nogo dobro oprime in vam da večjo stabilnost. Ne bo pa odveč, če boste v torbici za vsak slučaj imele še elegantne balerinke. Čevlji naj bodo torej „hudi“ in udobni in zagotavljam vam, da ne boste zgrešile, če si poleg kupite še bogato ogrlico, ki se ujema s čevlji. Za piko na i pa dodajte samo enostavno oprijeto obleko (npr. oprijeta obleka s ¾ rokavi in dolžino do kolen). Kombinacija je popolna!

 

Za praznovanje v  notranjih prostorih bi priporočala nežno senčilo, ki se ujema z oblačili in dodatki, mogoče nekaj svetlic a ne preveč, saj si ne želite izgledati kot novoletna jelka. Raje bodite drzne na eleganten način in si za novo leto privoščite umetne trepalnice, ki bodo poudarile vaše oči.

 

Za tiste, ki ste se odločile v novo leto vstopiti v stilu prave žurerke in boste noč preživele na plesišču v diskoteki ali na prostem, pa veljajo drugačni napotki. Spet se najprej zatakne pri obutvi. Nepremočljivi, masivni zimski gležnarji, ki so sicer topli in udobni, ne pridejo v poštev pri elegantni obleki, ki jo imate v mislih. Brez skrbi, obutev je lahko seksi tudi, če ni salonarček in tudi če nima visoke pete, okrašene s tisoč kristalčki. Glede na to, da boste veliko plesale oz. hodile, si omislite udobne in seksi škornje ali gležnarje. Peti se ni potrebno odpovedati. Elegantno tanko peto nadomestite s polnim podplatom. Podplat naj bo tanek, tako da je še vedno videti elegantno. Tudi čevlji s polnim podplatom imajo lahko zelo visok podplat, pa so kljub temu udobni in v njih brez težav plešete in hodite. Bodite pozorne le na to, da je podplat obložen in na mokri podlagi ne drsi. Če boste praznovale na prostem, poskrbite tudi za to, da bodo imeli čevlji toplo podloženo notranjost. Za obleko in nakit pa velja enako, kot je bilo že omenjeno: hud nakit, hudi čevlji in preprosta obleka z ujemajočim make upom je dobitna kombinacija. Če boste praznovale na prostem, bodite pozorne na to, da bodo vaša ličila vodoodporna, če vas preseneti kakšna snežinka. Prav tako naj bodo ličila vodoodporna, če boste novo leto preživele na plesišču, saj se lahko hitro zgodi, da se vam ličilo zaradi potu razmaže. Za proznovanje na prostem si omislite eleganten plašček, ki je znotraj podložen s toplo podlogo. Za popestritev zunanjosti pa si lahko namesto bogate verižice, ki pod plaščem ne bo opazna, nadenete bogate uhane, ki bodo v stilu z vašo obutvijo.

 

Še kozarec dobrega šampanjca in velika mera smeha pa bo letošnje novo leto zares popolno!

 

Tjaša Ruparčič

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.