Sezona Fashion Weekov se je začela!

V največjih modnih prestolnicah se je začela sezona Fashion Weekov. Medtem ko so trendi za letošnjo pomlad že znani, pa nam bodo vrhunski modni oblikovalci podali modne smernice za letošnjo jesen.

Fashion Week Fall / Winter 2019 se je letos začel v New Yorku, kjer je trajal od 7. do 15. februarja. Trenutno se nadaljuje v Londonu, kjer poteka od 15. pa vse do 19. februarja. Modni teden se bo nato preselil v Milano, kjer bomo lahko modne trende spremljali med 19. in 25. februarjem. Ne smemo pa pozabiti še na edinstven Pariz, kjer pa nam bodo vrhunske kolekcije na voljo od 25. februarja do 5. marca.

Foto: thisisyork.org
Foto: thisisyork.org

Svoje kolekcije bodo predstavili prvorazredni modni oblikovalci, kot so Tom Ford, Michael Kors, Paco Rabanne, Chanel, Balenciaga, Christian Dior, Kenzo, Emporio Armani, Gucci in mnogi drugi. Na modnih brveh pa bomo lahko videli mnogo znanih manekenk, kot so Kaia Gerber, Gigi Hadid, Bella Hadid, Taylor Hill, Daphne Groeneveld, Karlie Kloss, Candice Swanepoel itd.

 

Poleg tega, da spremljaš modne revije pa spremljaj tudi nas, saj zate pripravljamo različne vsebine s tednov mode. Za vse modne navdušence smo že pripravili šest trendov z Newyorškega tedna mode. Check it out!

Prejšnji članekTehnološka revolucija: Huawei s pomočjo umetne inteligence dokončal Schubertovo znamenito »Nedokončano« simfonijo
Naslednji članekPeka piškotov v stanovanju študenta

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.