Sodelovanje Guccija in Adidasa je tarča posmeha

Kapa, ki je tarča posmeha
Kapa, ki je tarča posmeha Foto: on gucci

Gucci in Adidas sta v sodelovanju izdala dvostransko bejzbolsko kapo, ki stane 810 dolarjev. Kapa je bila na spletu deležna posmeha, ker ima nenavadno dva vrhova. Bejzbolska kapa je oblikovana pol v podobi Addidasa in pol v podobi Guccija.

Gucci in Adidas združila moči

Gucci in Adidas sta znani in cenjeni blagovni znamki v modni industriji. Čeprav imata različno zgodovino, estetiko in ciljno občinstvo, sta se obe uveljavili kot vodilni na svojih trgih.

Gucci je luksuzna modna znamka, ki je znana po svojih vrhunskih oblačilih, dodatkih in dišavah. Blagovna znamka je postala sinonim za luksuz in visoko modo s svojim ikoničnim logotipom GG in značilnimi vzorci, kot so zelene in rdeče črte.

brussels, brussels/belgium - 13 12 18: gucci store sign in brussels belgium
Foto: Teka77 iz iStock

Adidas pa je blagovna znamka športnih oblačil, ki je bila ustanovljena leta 1949 v Nemčiji. Adidas je znan po svojih športnih čevljih, oblačilih in dodatkih ter je postal ena najbolj prepoznavnih blagovnih znamk v svetu športa.

Kljub različnim začetkom sta tako Gucci kot Adidas z leti razširila svoj doseg na različne trge in občinstva. Gucci je začel uspešno sodelovati s priljubljenimi umetniki in oblikovalci, Adidas pa je razširil svojo linijo izdelkov na izdelke za življenjski slog in modne izdelke. Zdaj pa sta kot kaže združila moči.

Gucci in Adidas kapa
Gucci in Adidas kapa Foto: on gucci

Bi zapravil 810 dolarjev za nakup dvostranske bejzbol kape?

Prejšnji članekKje bodo sedeli tvoji obiski?
Naslednji članekDokumentarec o Pornhubu kmalu na Netflixu

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.