Kje bodo sedeli tvoji obiski?

Zložljivi stoli

Garsonjera ni velik prostor, razen če si Sebastijan Cimirotić. Ker najverjetneje nisi se moraš spraševati, kam bi pospravil vse obiskovalce svojega malega stanovanja. Ko pridejo na obisk, se morajo usesti na tla, na posteljo in mogoče celo na straniščno školjko. No, če garsonjera stranišče sploh ima. Šalo na stran, imamo rešitev zate.

Zložljivi stoli so rešitev iz zagate

Njihov glavni adut je seveda to, da se zložijo. Ko imaš na obisku več ljudi, jih raztegneš in uporabiš. Ko si v stanovanju sam, jih lepo zložiš in pospraviš. Lahko bi rekli, da so tako dobri v svoji zložljivi funkciji, da bi kar pozabil nanje. Ampak ne boš, ker ti bodo prišli preveč prav. Če je to sploh mogoče.

Veliko zložljivih stolov je neverjetno prilagodljivih, kar pomeni, da jih lahko uporabiš tudi zunaj. Le redki so stoli, ki jih lahko uporabiš tako na terasi, kot v jedilnici. Pogosto je to zaradi dragih in občutljivih materialov. Z zložljivimi stoli se temu izogneš, saj so neverjetno odporni in prilagodljivi vsaki situaciji. Še vedno moraš paziti nanje, a mnogo manj, kot bi te skrbelo za lesene stole z usnjeno preobleko.

In prav enostavno vzdrževanje spada med njihove prednosti. Vzdržljivi materiali takih stolov so fantastični za študentsko življenje, ki včasih ne omogoča veliko časa za čiščenje. Dovolj je le nekaj potegov z vlažno krpo in stoli so ponovno taki, kot takrat, ko si jih dobil. Ni lepšega, kajne?

Črni zložljivi stol

Zakaj izbrati zložljivi stol?

Zložljivi stoli so narejeni iz različnih materialov, najpogosteje pa so kovinski, plastični ali leseni. Vsak od teh materialov skriva v sebi svoje prednosti in slabosti, prilagoditi pa jih moraš svojim potrebam. Enako je z barvo in obliko, ki pa ju pri zložljivih stolih ne manjka. Verjetno zdaj čakaš še glavni nasvet?

Kataloška-prodaja.si je tisti naslov, ki ti bo pomagal pri opremljanju svojega stanovanja, garsonjere ali sobe. S široko izbiro zložljivih stolov boš lahko gostil večje število ljudi in ne bo ti treba skrbeti, kje bo kdo sedel, pa naj si bo to zunaj ali notri. Skok na njihovo spletno stran in si izberi svoje zložljive stole.

Izbira zložljivih stolov

info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

info@prosigma.si | Spletna stran

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekZaradi onesnaženega zraka slabše igramo šah
Naslednji članekSodelovanje Guccija in Adidasa je tarča posmeha
logo ProSigma
info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Žiga Kastelic
info@prosigma.si | Spletna stran

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.