Te barve bodo hit letošnjega poletja

Vsako poletje se modni svet odloči, katere barve bodo ključne v najbolj vročih mesecih leta. Letošnje poletje bo minilo v stilu nežnejših roza barv, predvsem dveh odtenkov. Preberi si, katere barve in njihovi odtenki bodo aktualne v tem poletju in se odpravi po nakupih.

Roza barva

Roza, roza, roza in še enkrat roza barva. Trenutno velja za najbolj priljubljeno barvo. Vsi odtenki pridejo v poštev, a najboljša izbira bosta vsekakor Bubblegum in Lilac oziroma odtenek španskega bezga. Poskusiš lahko tudi z odtenkom Bubblegum, ki velja za zabavno in bogato barvo  v rožnatem svetu. Barbie odtenek je že več let ena najbolj razširjenih in priljubljenih barv v modnem svetu. Nikoli ne bo šla iz mode, vedno bo aktualna in to velja tudi za to poletje. Lahko se odločiš tudi za druge odtenke roza barve, predvsem Raspberry Sorbet in Pirouette.

Roza barve letošnjega poletja
Roza barve letošnjega poletja

Vijolična barva

Če se boš odločil za nakup enega kosa oblačil, naj bo ta vijolične barve. S to barvo boš v svet pošiljal vesele in tople objeme, ki bodo ključni za dobro atmosfero. Strokovnjaki napovedujejo, da bo barva aktualna kar dve poletji. Vijolični roza odtenek je nežen in eden izmed must-have predstavnikov vijolične barve. Odtenek ametista je enako dragocen kot je sam kamen. Vijolična nasploh velja za ženstveno, moderno in močno barvo.

Vijolične barve letošnjega poletja
Vijolične barve letošnjega poletja

Bela barva

Sploh mine poletje, ki ne bi imelo v sebi polno bele barve? Ne. Tudi poletje 2021 ni nič drugačno. Bela ne bo šla nikoli iz mode in bo tudi letos veljala za odlično izbiro. Eleganca, modernost, klasičnost, prefinjenost in vsestranskost.

Nevtralne poletne barve

V spodnji razpredelnici si lahko ogledaš, kateri odtenki nevtralnih barv bodo najboljša izbira za letošnje poletje. Prav njihova nevtralnost bo omogočila kombiniranje z drugimi barvami, a pazljivo. Hitro lahko pride do napake.

Nevtralne barve letošnjega poletja
Nevtralne barve letošnjega poletja

Rdeča barva

Ta barva je močna in strastna. Dominirala je na modnih pistah na začetku leta in tudi ti boš lahko dominiral v tem poletju, če izbereš rdečo. Njeno privlačnost razumemo vsi, pomembno pa je izbrati pravi odtenek rdeče. Letos sta to Red Alert in Lava Falls.

Rdeče barve letošnjega poletja
Rdeče barve letošnjega poletja

Modra barva

Modri odtenki so bili aktualni že v zimskem obdobju, a so bili takrat pripadniki nekoliko temnejšega sveta. Za poletje pa bo odločilna svetla in nežna modra. Kar pet odtenkov modre bo prevladovale v letošnjem modnem poletju. Na tebi pa je, katerega boš izbral.

Modre barve letošnjega poletja
Modre barve letošnjega poletja

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekZaščita pred poletnimi scenariji
Naslednji članekČas je za tisk in vezavo diplomske!

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.