Čas je za tisk in vezavo diplomske!

Vezava diplomske naloge
Vezava diplomske naloge Foto: on vezava-diplome

Mentor ti potrdi diplomsko nalogo, na tehničnem pregledu gre vse skozi in čaka te samo še zagovor. Nanj pa seveda ne smeš priti praznih rok, saj moraš na dan zagovora oddati tiskano diplomsko nalogo. Nekaj najlepšega je, ko v rokah držiš knjižico, v katero si vložiš toliko truda in živcev. Na srečo je tiskanje predzadnji korak, ki te ločuje od zaključka študija.

Kje tiskati diplomsko nalogo?

Če iščeš hitro in kvalitetno vezavo diplomske naloge, je prava izbira vezava-diplome.si. Diplomsko nalogo ti namreč natisnejo na visoko kakovosten papir in zvežejo v najkrajšem možnem času. Pri tem uporabljajo izredno kakovosten, snežno bel 100 g papir. O tem se lahko prepričaš sam, saj že na otip zaznaš občutno razliko. Pri takem papirju tudi barve pridejo bolj do izraza.

CD plošček in diplomska
CD plošček in diplomska Foto: on vezava-diplome

Zvezane diplomske, magistrske naloge oziroma doktorske disertacije lahko prevzameš že isti dan! Vsi vemo, da se zadnje dni pred zagovorom vsem mudi v čim hitrejšem času natisniti in zvezati diplomsko nalogo. Tako hiter prevzem je možen, ker vse korake opravijo v knjigoveznici. Natisnjeno in zvezano je torej na enem kraju, kar močno privarčuje pri času.

Profesionalni tisk in vrhunske platnice

Platnice so narejene v Evropski uniji (niso kitajske!) in imajo certifikat 100 % green energy – patented products. To piše tudi na sami platnici, ki spada v sam vrh ponudbe. Naročilo lahko prevzameš osebno v Ljubljani, na voljo pa ti je tudi brezplačna poštnina (nad skupno vrednostjo 35 evrov).

Diplomska naloga
Foto: on vezava-diplome

Lektoriranje, prevodi in tehnično urejanje

Se mučiš s pravopisnimi napakami in prevodom povzetka? Prepusti vse to strokovnjakom. Pri vezava-diplome.si ti delo lektorirajo in tehnično uredijo ter prevedejo povzetek. Zakaj bi iskal dve ločeni osebi, ki bi ti uredili lekturo in tehnično urejanje, če lahko za vse poskrbiš na enem mestu?

Ker vemo, da je zaključek študija lahko finančno velik zalogaj, smo ti pripravili posebno ponudbo! Na vezavo diplome ti je na voljo kar 53 % popust (koda kupona: 53stu36dent)! Pohiti in svojo diplomo pošlji na vezava-diplome.si. Bodi ponosen diplomant!

Urednica revije Študent

Prejšnji članekTe barve bodo hit letošnjega poletja
Naslednji članekŠtudija potrdila, da nas miselne igre ne naredijo pametnejših

Urednica revije Študent

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.