Zvednik lige NBA predstavil svojo linijo superg Jordan Tatum 1 (GALERIJA)

Jayson Tatum razkril superge Jordan Tatum 1
Jayson Tatum razkril superge Jordan Tatum 1 Foto: on NBC Sports

Jayson Tatum (Boston Celtics) je predstavil svoje Jordan Tatum 1 košarkarske čevlje. Gre za najlažji košarkarski čevelj v košarkarski liniji Jordan Performance. Nasprotno pa ima veliko težo za znamko Jumpman, ki nadaljuje svojo pot po 25. obletnici.

Košarkarske superge Jordan Tatum 1

Potem ko je poleti 2019 podpisal pogodbo z Jordan Brandom, Tatumov prvi podpisani čevelj ne bi mogel priti ob boljšem času. Jayson Tatum, ki je v celoti zrasel v večnega kandidata za MVP-ja in stalnico All-Star vikenda, uteleša, kakšen bi moral biti pravi športnik s podpisom.

Izjemno lahek košarkarski čevelj zahteva podporno in zaščitno ogrodje. Model JT1 ima lahek, a močan okvir iz TPU, ki zagotavlja strukturo in torzijsko stabilnost za Jaysonovo gibanje od strani do strani. Podplat ima tudi tehnologijo ploščic, ki je zasnovana tako, da pomaga pri hitrih prehodnih gibih. Brez teh komponent je lahko lahkotnost zaradi lahkotnosti neučinkovita. K zmanjšanju teže prispeva zgornji del iz mrežaste pletenine. Oblazinjen gleženjski ovratnik zagotavlja dodatno podporo, medtem ko velik volumen zraka Zoom Air na sprednjem delu stopala zagotavlja ustrezno blaženje.

Jordan Tatum 1
Jordan Tatum 1 Foto: on nike

V okviru predstavitve so bile uradno razkrite štiri barvne različice. Vse so navdihnile pretekle izdaje Player Editions iz preteklosti. Vsaka od teh barvnih iteracij je obstajala na prejšnjih modelih Air Jordan, zdaj pa je na voljo javnosti, da bi še bolj povezala Jaysonovo osebno življenje z njegovimi oboževalci. Podjetje Jordan Brand je potrdilo, da bo prva od štirih barvnih različic prišla v trgovine 7. aprila 2023 v polnih družinskih velikostih. Preostale tri bodo izšle v aprilu, maju in juniju.

»Želim si, da bi se ljudje počutili, kot da se lahko povežejo z mano … V trenutku, ko sem videl čevelj ali ga obul, sem se počutil, kot da sem sinhroniziran in na nek način bližje njim,« je o čevljih dejal Tatum.

Kdo je Jayson Tatum?

Jayson Tatum je profesionalni košarkar, ki igra za Boston Celtics v najmočnejši košarkarski ligi NBA. Rodil se je 3. marca 1998 v St. Louisu v zvezni državi Missouri in obiskoval Chaminade College Preparatory School v Creve Coeurju v zvezni državi Missouri, kjer je bil zelo priljubljen srednješolski košarkar.

Po končani srednji šoli leta 2016 je Tatum eno leto obiskoval univerzo Duke, nato pa se je leta 2017 prijavil na nabor NBA. Na naboru ga je s tretjim izborom izbrala ekipa Boston Celtics.

Tatum je od takrat postal eden najboljših mladih igralcev v ligi NBA, znan po svojih sposobnostih doseganja točk, atletiki in vsestranskosti na obeh koncih igrišča. Bil je imenovan v prvo ekipo novincev NBA in večkrat v ekipo NBA All-Star.

Izven igrišča je Tatum znan po svojem dobrodelnem delu, med drugim sodeluje v fundaciji Boston Celtics Shamrock Foundation, ki podpira otroke v stiski po vsej ameriški regiji Nova Anglija.

Jayson Tatum's Top Plays of the 2022-23 Season So Far!

VIRnike
Prejšnji članek23. Orto Fest
Naslednji članekPrijave za Škisolov 2023 so odprte

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.