Prijave za Škisolov 2023 so odprte

Večerni utrinek iz koncerta pretekle Škisove tržnice
Foto: on Zveza Škis

Odprle so se prijave za Škisolov 2023, tekmovanje za mlade glasbene skupine, ki si z zmago priigrajo nastop na velikem odru Škisove tržnice 2023.

Škisova tržnica vzbudi edinstveno vzdušje za vsakega posameznika. Preboj na glasbeno sceno in nastop na glavnem odru Škisove tržnice pa vsako leto omogoči tudi mladim glasbenikom. Zato mladi bandi pozor! Če želite nastopiti na enem največjih odrov na prostem, se prijavite na Škisolov 2023. Razpis za neuveljavljene skupine, ki si želijo nastopiti na Škisovi tržnici 2023, traja od 21. februarja do 5. marca 2023.

Za sodelovanje na Škisolovu mora skupina izpolnjevati naslednje pogoje:

  • najmanj 3 avtorske skladbe;
  • najmanj 1 posnetek / demo posnetek avtorske skladbe;
  • zmožnost najmanj 30 minutnega nastopanja v živo;
  • vsaj polovica članov skupine mora imeti status dijaka ali študenta.

Prijavni obrazec se nahaja na povezavi: https://forms.gle/Bs5aXpDX7MLSZF5n7

Do 12. marca bo strokovna komisija izbrala 4 najbolj obetavne skupine, ki se bodo med seboj pomerile na finalnem predizboru v Auli 22. marca 2023. Prav tako bo od 6. do vključno 12. marca potekalo glasovanje s Facebook všečki, preko katerega si bo mesto na finalnem predizboru zagotovila še ena skupina – vseh skupin, ki se bodo pomerile na finalnem izboru bo pet.

Škisolov bo svojega zmagovalca okronal s pomočjo strokovne žirije in publike, ki bo obiskala dogodek. Skupina, ki bo obiskovalce in strokovno komisijo najbolj prepričala, si bo zagotovila nastop na velikem odru Škisove tržnice 2023.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.