Prvi vpogled v iPhone 15 in iPhone 15 Plus

Tokyo, Japan - December 10, 2015: Japan, Tokyo, Ginza, Apple Store logo
Foto: fazon1 iz iStock

Že težko se pričakuje novi iPhone, že 15. po vrsti, ki naj bi prišel septembra letos. Kaj zaenkrat vemo o njem, je predstavil Ian Zelbo, strokovnjak za 3D grafiko.

Kakšen je videti iPhone 15 Plus?

Na spodnjem delu naprave bo novi priključek USB-C, ki bo nadomestil Lightning za polnjenje in prenos podatkov.

iPhone 15 Plus naj bi sprejel tudi Dynamic Island. To pomeni, da bo imela celotna Applova linija iPhone 15 Dynamic Island in da zareza ne bo več značilnost nobenega novega modela iPhone. Tudi okvirji so pri iPhonu 15 Plus tanjši kot pri iPhonu 14 Plus.

Izvedeli smo natančne dimenzije iPhona 15 Plus:

  • 160,87 mm višina,
  • 77,76 mm širina in
  • 7,81 mm debelina.

iPhone 15 Plus bo še nekoliko višji, ožji in debelejši od iPhona 14 Plus. Poleg tega je izboklina za kamero na hrbtni strani iPhona 15 Plus debelejša kot pri njegovem predhodniku.

iPhone 15 Plus, tako kot preostali telefoni iz serije iPhone 15, bo imel tudi novo obliko ohišja, ki bo imela rahlo zaobljene robove. Tako je prehod s sprednjega dela naprave proti zadnjemu manj oster.

iPhone 14 Plus se je očitno prodajal slabše, kot je Apple pričakoval, vendar podjetje še vedno nadaljuje z ohranjanjem te oblike v liniji iPhonov. Ali bodo spremembe, kot sta USB-C in Dynamic Island, dovolj, da podjetje kupce preusmeri k iPhonu 15 Plus, pa bomo še videli.

VIR9to5mac.com
Prejšnji članekPrijave za Škisolov 2023 so odprte
Naslednji članekNasin vesoljski teleskop James Webb odkril objekte, ki ne bi smeli obstajati

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.