Zvezdniško ličenje!

Da boš zasijala kot prava zvezda!

Danes je urejenost pomembna na vsakem koraku. Kaj storite, ko greste po opravkih … seveda, najprej se uredite. Kaj pa za v službo, na faks … prav tako, skratko kamor koli greste, se oblečete priložnosti primerno in seveda – ženske moramo poskrbeti še za »zvezdniški« make up.

Da bom naličena kot prava zvezda …!

Ličenje zares povsem spremeni obraz ter vas naredi povsem drugačne. Kaj menite, zakaj zvezde izgledajo tako božanske? Prav zaradi premišljenega make upa. Svetovni vizažisti znajo poiskati največje pomanjkljivosti obraza ter najboljše izpostaviti, z ličilom obraz zaživi!

Modna zapoved – poudarite spodnje trpalnice!

Vse skupaj spominja na vrnitev 60-ih, ko so bile poudarjene spodnje trepalnice prava muha, ki se je začela pri zvezdnicah, predvsem igralkah, nazadnje pa je končala prav na vsaki modno osveščeni ženski. Najbolj izstopajo v kombinaciji z dolgim frufrujem, se pravi skajšanimi sprednjimi lasmi, ki segajo čez obrvi in tudi čez vek. Če želite, da vaše oči zares izstopajo, potem z ličenjem lahko nekoliko pretiravate in se odločite za senčenje, ki bo pripomoglo k še večjemu odprtju teh.

Pobarvane obrvi – ne le v visoki modi …!

Barvanje obrvi smo do danes lahko spremljali predvsem na vrhunskih manekenkah, ki so predstavljale visoko modo. Nič več – v letošnjem letu boste tako črnolaske kot svetlolaske, tiste z rdečimi ali rjavimi lasmi najbolj »zažgale« prav s popolnoma pobeljenimi obrvmi. Če vam je to všeč in vam pristaja, zakaj pa ne – toda bodimo kritični in poudarimo, da to pristaja predvsem svetlolaskam. Odločitev je vaša, pomembno je, da se v svojih »obrveh« dobo počutite in izražate samozavest.

»BOOM« barve in kontrasti!

Letošnjo zimo in jesen boste prišle na svoj račun prav vse – ljubiteljice naravnega videza kot tudi tiste, ki ste rade opazne.
Oči lahko mirne volje poudarite dramatično v sivih, vijoličnih, rjavih in seveda črnih odtenkih. Predvsem si tak videz lahko privoščite za večerni izhod, saj boste podnevi kar malce preveč izstopali.
Modna pa je tudi zlata barva. Osvetlite lahko notranji kotiček očesa ali pa celo spodnjo veko poudarite z zlatimi odtenki. Oči bodo naravnost zasijale. Zlata naj bo le modni dodatek celotnemu izgledu!
Tudi z živimi barvami ne boste zgrešili – rdeča, oranžna, rumena, zelena … lahko so kjer koli na obrazu. Tako je – kjer koli, le da se barvno usklajujejo.
Če pa bo vaš obraz zasijal v modrih odtenkih, kombiniranih s črnim črtalom oz. črnimi obrobami, pa boste z letošnjo modo popolnoma vzporedne, saj je prav modra kraljica letošnjega ličenja. Posezite po svetlomodrih otenkih pa vse do kraljeve modre in še temnejših – ne morete zgrešiti!

Naravno bo vedno »in«!

Tudi letošnjo zimo ne moremo mimo naravnega videza, pri katerem je tokrat v ospredju naravna, brezmadežna, sijoča polt. Če ste tista srečnica, ki se lahko pohvali z lepo kožo, brez mozoljev, ogrcev, pigmentnih madežev, popokanih žilic idr., potem je to vsekakor vaš adut, ki ga izkoristite. Takšnemu videzu nanesite ličila v čim manjših nanosih – saj veste, manj je več, predvsem pri lepi in negovani koži.

Spodrsljaj št. 1 – poudarjene oči in ustnice!

Se vam je že zgodilo, da vas kolegice niso prav nič pohvalile, ste doživeli celo negativne reakcije na vaš make up – odgovor na to se glasi: »kar je preveč je preveč«!
Tudi ličila lahko delujejo neokusno, »kičasto«, če z njimi pretiravate. Nikoli hkrati ne poudarite oči in ustnic, saj je to glavni »kiks« večine žensk. Če imate lepe oči, potem se odločite zanje in jim namenite vso pozornost. V primeru božanskih ustnic pa so vse besede odveč, rdeča šminka, minimalen nanos ličil na oči in popolni videz je tu!

Tjaša Kržišnik

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.